Τελευταία ενημέρωση 18:19, 19 Απρ 2024

«Σταθμός» για τον ΓΣΠ η γιορτή της Ακαδημίας!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάθε χρόνο και καλύτερη, κάθε χρόνο και πιο φαντασμαγορική η τελετή λήξης της Ακαδημίας μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου.

Σε μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον «σταθμό» για τον μπασκετικό σύλλογο της πόλης δεκάδες αγόρια και κορίτσια συγκεντρώθηκαν μαζί με τους γονείς τους στην ιστορική «Πρόνοια» για να γιορτάσουν το τέλος της χρονιάς που είχε επιτυχίες πολλές αλλά πρωτίστως κύλησε υπέροχα!

Ο  Γιώργος Παρδακίδης Αντιπρόεδρος του συλλόγου & Υπεύθυνος της Ακαδημίας που είχε την πολύτιμη βοήθεια του αρχιπροπονητή της ακαδημίας Γιάννη Βαλληνδρά αλλά και του μέλους του δ.σ. Γεωργίας Ντρε Παυλίδη για την άρτια επιτυχία της  προλογίζοντας την γιορτή είπε τα εξής:

«Μία πολύ όμορφη σεζόν για την Ακαδημία μπάσκετ φτάνει στο τέλος της και ήρθε η στιγμή να παρακολουθήσουμε την επόμενη γενιά του ΓΣΠ να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και ειδικά στο κλείσιμο μίας σεζόν που νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν την ευγενή άμιλλα και όσα χρειάζονται, ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις για να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.
Δεν είναι τίποτα εύκολο στον αθλητισμό και στις ομάδες, εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο, αλλά πίσω από αυτό κρύβεται πάρα πολύ δουλειά. Προβληματισμός και συγκέντρωση για τα παιχνίδια μιας ιδιαίτερης προσπάθειας ετών γεμάτης σκληρής δουλειάς , καλές και κακές στιγμές με ένα αποτέλεσμα που μας δικαιώνει.

Καθημερινός μας στόχος είναι να ανεβάζουμε τον πήχη ψηλά έχοντας ως γνώμονα τόσο την κορυφή όσο και το χαμόγελο των αθλητών μας .
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους, και τους προπονητές των τμημάτων μας για το μεράκι και την αγάπη τους στους αθλητές .Αυτό που μετράει είναι να είστε όλοι να είμαστε όλοι κοντά για να υπάρχει η βάση, για να μην βρεθούμε ποτέ σε μια διαφορετική κατάσταση .Η ομάδα μας χρειάζεται !!! καλό καλοκαίρι».

Τη γιορτή της Ακαδημίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Ανδρέας Παχατουρίδης και σχεδόν όλη η δημοτική παράταξη του επί σειρά ετών δημάρχου της πόλης μας.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης απευθυνόμενος σε γονείς και παιδιά

 

Οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Τζίμης Κουστένης, Μανώλης Τσαγκιώτης μαζί με τον παλαιότερο Τάσο Καλλιάφα και τον Αργύρη Πεδουλάκη

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Ιούνιος 2019 16:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το 7ο λάβαρο στην οροφή του κλειστού! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας