Τελευταία ενημέρωση 19:23, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Θέρσιππος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η ετήσια γιορτή του Θέρσιππου με αφορμή τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Με την ψυχή τους διασκέδασαν οι αθλητές των Ακαδημιών του Ομίλου μας, στην ετήσια γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουν 19 στο Στάδιο της Χωράφας, επ΄ ευκαιρία της τυπικής λήξης των μαθημάτων, της σεζόν που διανύσαμε.

Αγωνιστικά παιχνίδια, τραγούδια, χορός, κλοούν, μπαλόνια, ζωγραφική προσώπου (face painting) και φυσικά απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων - μεταλλίων για όλους τους συμμετέχοντες, περιελάμβανε το πρόγραμμα.

Την όμορφη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από τους οικείους των αθλητών μας, οι Χορηγοί της Ομάδας μας και συγκεκριμένα για την Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων E.co. Lift των αδελφών Οικονόμου (Ρόδου 158 Πετρούπολη) ο διακεκριμένος αθλητής Υπεραποστάσεων κ. Περικλής Οικονόμου και εκ μέρους του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών The Scholars group των Κ & Σ Στυλιανού (Ανθέων 21 Κηπούπολη) ο κ. Κώστας Στυλιανός.

Τιμητική και ιδιαίτερα γιορτινή ήταν και η παρουσία του γιατρού της Ομάδας μας κ. Πανάγου Μπουρλίδη.

Το Δ.Σ του Ομίλου για μία ακόμα φορά και από αυτό εδώ το βήμα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά ΌΛΟΥΣ τους γονείς, μα πρωτίστως τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στα προγράμματα άθλησης της σεζόν που διανύσαμε.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους επίσημους Υποστηρικτές της ομάδας μας οι οποίοι με τις ευγενικές Χορηγίες τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του σωματείου.

Σας ευχαριστούμε Όλους μέσα από την καρδιά μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ.:
Οι προπονήσεις για όσα παιδιά δεν φύγουν ακόμα διακοπές θα συνεχιστούν έως και το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου.
Όσοι λοιπόν παραμείνουν στο κλεινόν άστυ του Περιστερίου, θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και επειδή η θερμοκρασία έχει αρχίσει και ανεβαίνει επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές στο πρόγραμμα:
• Οι προπονήσεις για τις Ακαδημίες παιδιών 5-7 ετών, με προπονήτριες την κ. Σπυριδούλα και την κ. Ίντα μεταφέρονται 1 ώρα αργότερα, δηλαδή 18:00 - 19:00.
• Στις 18:30 - 20:00 θα διεξάγονται οι προπονήσεις για τις ακαδημίες των μεγαλύτερων παιδιών, με προπονητές την κ. Λένα και τον κ. Πλάτωνα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο δρόμο για τους Πανελλήνιους »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας