Τελευταία ενημέρωση 11:03, 19 Απρ 2024

Ο «χεράς» Steven Gray μένει Περιστέρι!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την επόμενη μέρα σχεδιάζει ο ΓΣ Περιστερίου και την ξεκίνησε με την σημαντική επιτυχία της παραμονής του απόλυτου «χερά» Στήβεν Γκρέι που ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο. Θυμίζουμε ότι ο Πεδουλάκης τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο σουτέρ στην Α1.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: H K.A.E. Περιστέρι  ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Steven Gray για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. 

Υπόδειγμα αθλητή κι ανθρώπου, ο Αμερικανός guard μετράει κατά μέσο 12.4 πόντους με 38.3% ποσοστό ευστοχίας πίσω από τα 6.75μ. Αριθμοί εντυπωσιακοί που του προσέφεραν συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη: “Νοιώθω ευλογημένος και συνάμα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο Περιστέρι. Η οικογένεια μου κι εγώ, έχουμε δεθεί τόσο με τους ανθρώπους της ομάδας όσο και της πόλης, περνάμε όμορφες στιγμές και χαίρομαι που θα υπάρχει και συνέχεια” τονίζει ο Gray, λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και συνεχίζει αναφορικά με τις φιλοδοξίες και τους στόχους της νέας αγωνιστικής χρονιάς:

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019 16:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έρχεται το πρώτο «κτύπημα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας