Τελευταία ενημέρωση 00:27, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Γιώργου Μπεκρή πέρασε νικηφόρα και από το Χαλάνδρι (1-0 τον Ατρόμητο).

 

Περνάει τις... αποβάθρες χωρίς να κάνει στάση το τρένο της Άμιλλας, αφήνοντας άφωνη ολόκληρη την Αθήνα! Το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του Γιώργου Μπεκρή πέρασε νικηφόρα και από το Χαλάνδρι, όπου επικράτησε με 1-0 του τοπικού Ατρόμητου. Έτσι, επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 10 αγωνιστικές (8 νίκες και 2 ισοπαλίες), πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού από τη στιγμή που ανέλαβε ο 59χρονος προπονητής τα ηνία της. Παράλληλα, εδραίωσε την παρουσία της στην πρώτη πεντάδα του 3ου ομίλου στη Β' κατηγορία, πλησιάζοντας ταυτόχρονα την 3η θέση, όπου βρίσκεται ο Παπάγος.

Στο ματς του Χαλανδρίου το γκολ της νίκης για την Άμιλλα σημείωσε στο 27' ο Μακρής (φωτό) με πλασέ, μετά από σέντρα του Δέγκλερη.

Διαιτητής ήταν ο Περράκης, με βοηθούς την Σταντσίου και τον Κόκορη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Αλαφούζος, Γερώνυμος, Αλ Ουρεϊκάτ, Δρόσης, Παντέλογλου, Πουλάκης, Μπέκος, Τριαντούλης, Μιχάλης (62' Μπαρδής), Μπουτσικάρης, Χαλάς (78' Λότσαρης)

ΑΜΙΛΛΑ: Κανέλλος, Καλίκας, Συμεωνίδης, Κ. Ασημακόπουλος, Λιόντος, Δούμας, Κακαράκης, Ψωμοζήτης (71' Ρούσσης), Μακρής (90' Ντόντι), Λαμπράκος (60' Μέμι), Δέγκλερης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η ΄Αμιλλα την Κυριακή με Ερμή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας