Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΑΠΕ Γιτάνη ολοκλήρωσε τις προεγγραφές για τη νέα χρονιά!

Κατηγορία ΑΠΕ Γιτάνη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις προεγγραφές για τη νέα περίοδο ολοκλήρωσε η ΑΠΕ Γιτάνη γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή της αποδοχή στην περιστεριώτικη κοινωνία αλλά και την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιεί επί σειρά ετών συνδυάζοντας την γυμναστική με την ψυχαγωγία των παιδιών που έχει στο δυναμικό της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Οι "προεγγραφές" για την νέα χρονιά ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς έχουμε λάβει αιτήσεις για πάνω από 150 παιδιά. Ήδη κάποια τμήματα παρουσιάζουν πληρότητα που φθάνει το 60% με βάση τα στοιχεία που μας στείλατε.
Η ιστοσελίδα μας www.yitanee.com έχει ενημερωθεί με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το σύλλογο, το τελικό πρόγραμμα που θα ισχύσει την επόμενη χρονιά και έχει ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική φόρμα για τις "οριστικές εγγραφές" σας.

Δείτε πλάνα από τους χώρους μας και τις προπονήσεις από εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=oL-SGYHbkjU&t=1s

Δείτε το πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες εδώ: http://yitanee.com/timetable/

Κάντε την οριστική εγγραφή σας με τελική επιλογή τμήματος εδώ: http://yitanee.com/on-line-registration/

ΠΡΟΣΟΧΗ: όσοι έχετε κάνει "Προεγγραφή" είναι απαραίτητη και η "Οριστική Εγγραφή" για την κατοχύρωση της θέσης σε κάθε τμήμα.
Η γραμματεία μας θα είναι ανοικτή από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου καθημερινά 18:00-21:00 (εκτός Σαβ και Κυρ)
Τα μαθήματα όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Επικοινωνία με την διοίκηση του συλλόγου:
Από 16 Σεπτεμβρίου και μετά, καθημερινά από 18:30-20:30 μέλος της διοίκησης του συλλόγου θα είναι στο χώρο του γυμναστηρίου στη διάθεσή σας για να ακούσει από κοντά, τους προβληματισμούς σας, τα παράπονά σας, τις παρατηρήσεις σας και γιατί όχι και τις υποδείξεις σας, ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε και εμείς καλύτεροι. Εναλλακτικά στείλτε μας τα παραπάνω στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε για μια ακόμα ξεχωριστή και επιτυχημένη χρονιά !!!