Τελευταία ενημέρωση 22:38, 18 Απρ 2024

Χιμπάλα: «Συμπαγής ομάδα ο Ατρόμητος»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Πίτερ Χιμπάλα, μίλησε για το παιχνίδι της Ντουνάισκα Στρέντα με τον Ατρόμητο την Πέμπτη, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ντουνάισκα στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε καλά στην Κρακοβία για 70-80 λεπτά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για 30 λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι παίξαμε 100-110 λεπτά καλό ποδόσφαιρο στους δύο τελευταίους αγώνες. Ενάντια στην Κρακοβία, δείξαμε την δύναμή μας, ήμασταν τακτικά καλοί και η φυσική μας κατάσταση ήταν εξαιρετική. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ο αντίπαλος πήρε το προβάδισμα, και τότε ήμασταν τυχεροί που Γέντλιτσκα έσωσε την εστία μας σε κάποιες φάσεις. Και πάλι δείξαμε πως μπορεί να αντιδράσει η ομάδα».

Για τον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος είναι μια συμπαγής ομάδα και πρέπει να παίξουμε οργανωμένα το βράδυ της Πέμπτης. Το στιλ του αντιπάλου μας είναι λίγο σαν αυτό της Κρακόβιας εκτός έδρας, παίζοντας 4-2-3-1 στην επίθεση και 4-4-2 στην άμυνα. Θέλουμε να σκοράρουμε ένα ή δύο γκολ και ελπίζουμε ότι ο Γεντλίτσκα δεν θα δεχτεί γκολ. Ξεκινήσαμε καλά, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, θέλουμε να κερδίσουμε».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του σε σχέση με τον Ατρόμητο: «Μετά από ένα καλό διάστημα γνωρίζουν το ύφος μου, και νομίζω πως έχουμε παίξει μερικά σοβαρά παιχνίδια. Μισώ τα παιχνίδια προετοιμασίας, είναι απλώς παιχνίδια δοκιμής, μου αρέσει η σκληρή προπόνηση και τα σκληρά παιχνίδια. Τώρα μπορούμε να είμαστε πιο χαλαροί στην προπόνηση».

Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Κόστρνα, τόνισε: 

Για το πρόβλημα στην άμυνα: «Όλοι πιστεύουν ότι ο Ντανίλο θα αντικατασταθεί επειδή έπαιξε άσχημα, αλλά είναι ένας σπουδαίος παίκτης που απλά πρέπει να συνηθίσει στο στυλ μας επειδή έπαιξε ένα πολύ διαφορετικό σύστημα στην προηγούμενη ομάδα του. Εμείς που γνωρίζουμε αυτό το στιλ, μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που ήρθαν τώρα στην ομάδα».

Για τις πιθανότητες απέναντι στον Ατρόμητο: «Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, ο αντίπαλος έχει αναλυθεί καλά. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε και μπορούμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα με ένα καλό αποτέλεσμα. Όλοι είναι έτοιμοι, ξεκούραστοι και το πιο σημαντικό είναι να έχεις καθαρό μυαλό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέσσερα «διπλά» σε 8 ευρωπαϊκά ο Ατρόμητος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας