Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστασίου: «Ένα καλό μάθημα συγκέντρωσης»!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του Ατρομήτου χαρακτήρισε ο Γιάννης Αναστασίου τη ρεβάνς με τη Ντουνάισκα Στρέντα, καθώς από το 2-0 και τη... σίγουρα πρόκριση βρέθηκαν να αγχώνονται στο 2-2 μέχρι να βάλει τα πράγματα στη θέση τους το γκολ του Ρισβάνη.

«Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε πως προκριθήκαμε με δεύτερη νίκη. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές αδυναμίας. Είμαστε ακόμα σε φάση προετοιμασίας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τους δώσαμε το δικαίωμα, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 3-0. Αν δεν λήξει το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει τίποτα, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε χαλαροί και το πληρώσαμε. Έγινε ροντέο το παιχνίδι, θα μπορούσε να γίνει 4-2, θα μπορούσε να γίνει και 3-3. Ήταν ωραίο για τους φιλάθλους», τόνισε ο προπονητής των Περιστεριωτών.

Επόμενο εμπόδιο για τους Περιστεριώτες η Λέγκια Βαρσοβίας. «Η Λέγκια είναι μια ιστορική ομάδα με παράδοση στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν ελπίδες. Σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα στο θέμα της συγκέντρωσης. Για εμάς ήταν σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση με μια ακόμα νίκη, κάτι που καταφέραμε», ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου.