Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το...ατρόμητο αυτοκίνητο παλαίμαχου του Ατρόμητου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Μέλος της κορυφαίας ίσως ομάδας του Ατρόμητου μέχρι το 2005 που η ομάδα άλλαξε ρότα με τον ερχομό του Γιώργου Σπανού, ο Μάκης Κοσμάτος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία δίπλα σε σπουδαίους παίκτες στη δεκαετία του '70. Έζησε τη «χρυσή» εποχή της ομάδας στη συγκεκριμένη δεκαετία, τότε που σε κάθε παιχνίδι περισσότεροι από δέκα χιλιάδες φίλαθλοι συνωστίζονταν σε κάθε ματς στις κερκίδες.

Με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ο Μάκης Κοσμάτος έχει επιστρέψει στο νησί του απολαμβάνοντας τους κόπους μιας ζωής αλλά και την μεγάλη καριέρα του στον Ατρόμητο που παραμένει η μεγάλη του αγάπη. Απόδειξη το γεγονός ότι έβαψε το αυτοκίνητο του στα χρώματα του Ατρόμητου και μάλιστα με τα δικά του χέρια. Μια μπλε γραμμή στο λευκό καπώ και δίπλα το αστέρι του Ατρόμητου.

«Το έκανα μόνος  μου εδώ που είμαι και σε όποιον αρέσει. Ο Ατρόμητος είναι ένας και μοναδικός» μας είπε γεμάτος χαρά με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας και την πρόκριση επί της Ντουνάισκα Στρέντα.

Ο Μάκης Κοσμάτος κάτω αριστερά μαζί με τους; αφους Μισαηλίδη, τον Κότσαλο, τον Ράμφο και πάνω μεταξύ άλλων τους Μπεργελέ, Ντεμέλο, Εσπινόζα

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Αύγουστος 2019 13:06