Τελευταία ενημέρωση 22:14, 16 Απρ 2024

Νίκος Λαζαρίδης X2 αλλά ουδεμία σχέση

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα αποδυτήρια του Ατρόμητου υπάρχουν μέρες που άμα φωνάξεις «Νίκο» θα γυρίσουν δύο-τρεις να σε κοιτάξουν. Συνηθισμένο φαινόμενο γιατί το «Νίκος» είναι ένα αρκετά κοινό όνομα.
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλεις να φωνάξεις «Λαζαρίδης» και γυρίζουν δύο να σε κοιτάξουν. Και όχι μόνο «Λαζαρίδης» αλλά «Νίκος Λαζαρίδης». Ο λόγος; Πέρα από τον Νίκο Λαζαρίδη τον πολύ γνωστό αμυντικό της επαγγελματικής ομάδας υπάρχει και ο Νίκος Λαζαρίδης της ομάδας Κ20 ο οποίος μια-δύο φορές την εβδομάδα προπονείται με τους «μεγάλους». Αυτό είναι κάτι που ξεκίνησε επί το πλείστον με μεγαλύτερη συχνότητα από την εποχή Πίντο και συνεχίζεται τώρα με τον Νιόπλια.
Σε κάθε προπόνηση συμμετέχουν  εναλλάξ πέντε και έξι παίκτες από την ομάδα Κ20 που έχει αφθονία ταλέντων και πρέπει να προσεχθούν από τον Ατρόμητο ως κόρη οφθαλμού. Ο Νίκος Λαζαρίδης είναι ένα ταλέντο εξ’ αυτών.
Για συγγενική σχέση με τον μεγάλο Νίκο Λαζαρίδη. Ουδεμία. Ούτε και κοινό τόπο καταγωγής. Μια απλή συνωνυμία έχουν και τίποτα περισσότερο. Οι δύο παίκτες που ποζάρουν αποκλειστικά για το peristerisports.gr αγωνίζονται και σε ξεχωριστές θέσεις. Ο μεγάλος παίζει κεντρικός αμυντικός και ο μικρός στα χαφ.
Ουε και αλίμονο λοιπόν άμα πας στα αποδυτήρια του Ατρόμητος και  απευθυνθείς στον Νίκο Λαζαρίδη. Θα γυρίσουν δύο για να σε δουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στα 55 του κάνει ακόμη τη διαφορά. Ποιος είναι; »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας