Τελευταία ενημέρωση 07:15, 25 Μαϊ 2024

Γιατί δεν είχε τύχη με Σπάθα στη Ξάνθη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Aτρόμητος στη Ξάνθη παρουσιάστηκε «άδειος» ψυχολογικά και έχασε δίκαια από τη Ξάνθη.  Επιπλέον δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Επειδή όμως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά μια μικρή λεπτομέρεια έδειξε γιατί ο Ατρόμητος με Σπάθα διαιτητή δεν είχε καμία τύχη στα Πηγάδια ακόμη και αν ήταν στην καλύτερη του μέρα.
Ο Πειραιώτης διαιτητής «αποκαλύφθηκε» όταν δεν επέτρεψε να παιχθεί το κόρνερ που κέρδισε ο Ατρόμητος στο τελευταίο  λεπτό των καθυστερήσεων και σφύριξε τη λήξη του αγώνα. Κάλλιστα θα μπορούσε να πει να χτυπηθεί το κόρνερ και κατόπιν να λήξει το παιχνίδι.
Το peristerisports δεν  στέκεται όμως εδώ και θα αιτιολογήσει γιατί ο Ατρόμητος δεν είχε καμία τύχη με τον Σπάθα.  Την  1η Φεβρουαρίου ο Σπάθας διαιτήτευσε τον αγώνα Λεβαδειακός – Ξάνθη. Στο 39’ εντελώς αναίτια απέβαλε τον Ζίτο του Λεβαδειακού με απευθείας κόκκινη κάρτα σε μια φάση που δεν ήταν ούτε για κίτρινη.     Θέλετε και άλλο παράδειγμα;
Στο περσινό πρωτάθλημα, στην τελευταία αγωνιστική σφύριξε στο ματς Ξάνθη – Παναθηναϊκός. Στο 16΄ απέβαλε τον Κουτρουμπή και υπέδειξε πέναλτι που δεν ήταν σε βάρος του Παναθηναϊκού. Το εκτέλεσε ο Σολάρι και άνοιξε το σκορ.
Ο Παναθηναϊκός την επόμενη μέρα «έβγαλε» καυστική ανακοίνωση για τον Σπάθα και τον κατηγόρησε για αλλοίωση αποτελέσματος.
Πάλι στο περσινό πρωτάθλημα (27η αγωνιστική) ο Σπάθας σφύριξε στο ματς Ξάνθη – Λεβαδειακός 4-1. Τι έκανε σε αυτό το ματς; Έδωσε δύο πέναλτι στη Ξάνθη!
Με αυτά και με αυτά καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι ο Ατρόμητος ακόμη και αν ήταν καλός δεν είχε τύχη στη Ξάνθη. Σπάθας κύριοι!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε συζητήσεις για Νάπο - Ούμπι !!! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας