Τελευταία ενημέρωση 10:10, 25 Απρ 2024

Λαζάρου:«Ομάδα με νέα προοπτική»!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον πήχη να είναι σταθερά ψηλά μετά τις δύο σερί πολύ καλές χρονιές συνεχίζεται η προετοιμασία του Φοίνικα. Σε δηλώσεις του ο προπονητής Γιώργος  Λαζάρου, τόνισε τα εξής:

«Μετά τις δυο εξαιρετικές  σεζόν που προηγήθηκαν, ξεκινάμε μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά με πολύ διάθεση και πίστη ότι θα παραμείνουμε εκ νέου ανταγωνιστικοί και σε υψηλά, για την κατηγορία, στάνταρ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, είχαμε αποχωρήσεις σημαντικών παικτών για την ομάδα, όμως με μεθοδικό τρόπο και αρκετά προσεκτική επιλογή, αντικαταστάθηκαν με αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, δίνοντας μια νέα προοπτική στην ομάδα. Βεβαία, αυτό σημαίνει αυτομάτως πολύ δουλειά από όλους, για να συμπληρωθεί σωστά το παζλ και να δημιουργήσουμε πάλι ένα σύνολο με ομοιογένεια και σωστή ποδοσφαιρική λειτουργία. Πάντως, δεν έχει συμπληρωθεί πλήρως το ρόστερ της ομάδας και ίσως στις επόμενες μέρες γίνουν κάποιες ελάχιστες προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις».

Και ο Γιώργος Λαζάρου κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Από κει και πέρα, πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας με όλους τους παίκτες μας παρόντες. Δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια φυσικής κατάστασης και τακτικής, προοδευτικά θα ανεβάσουμε ρυθμούς, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Από την επόμενη βδομάδα μπαίνουμε στη διαδικασία των φιλικών αγώνων, που μαζί με τους αγώνες κυπέλλου θα αποτελέσουν τη βάση για το μόνταρισμα της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας».

Οι φιλικοί αγώνες που έχουν προγραμματιστεί είναι: 28/8 με Αττικό (εντός), 31/8 με ΑΟ Ιλίου (εκτός), 4/9 με Ατρόμητο Μεταμόρφωσης (εντός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λαζάρου:«Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας