Τελευταία ενημέρωση 14:34, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Την...σιωπή ολίγων λεπτών μετά την έναρξη του αγώνα με τη Λάρισα, καθώς έχουν μάθει να ξελαρυγγιάζονται για ενενήντα λεπτά, δικαιολόγησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι μέσω ανακοίνωσης και την απέδωσαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίδραση που έχουν τα συνδρομητικά κανάλια στην πορεία του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση

 

«Μετά την έναρξη του αγώνα για την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν, μείναμε για λίγα λεπτά στις θέσεις μας χωρίς να φωνάζουμε συνθήματα ενώ συγχρόνως σηκώθηκε πανό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιρροή που έχουν τα συνδρομητικά κανάλια στην πορεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Το ποδόσφαιρο ήταν παραδοσιακά ένα λαϊκό άθλημα, ένας τρόπος αποσυμπίεσης από την καθημερινότητα, και το γήπεδο ένα σημείο συνάντησης και διαδραστικότητας μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονταν μια κοινή ιδέα και αγάπη..αυτή για την ομάδα και τη φανέλα. Πλέον η εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου -με την ευγενική χορηγία ΜΜΕ, επιχειρηματιών και παραγόντων μπλεγμένων σε οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα κοκ- έχει επιφέρει μια σημαντική αλλοτρίωση της γενικότερης εικόνας του αθλήματος, που σε τίποτα δε θυμίζει το ποδόσφαιρο έτσι όπως γεννήθηκε..

Εμείς ως οπαδοί αθεράπευτα ρομαντικοί θα παλεύουμε πάντα για όσα ονειρευόμαστε. Γιατί πολύ απλά για εμάς η ενασχόληση με την ομάδα και το γήπεδο δεν είναι μόνο 2 ώρες την Κυριακή, είναι όλη μας η ζωή. Είναι τα χιλιόμετρα που μετράμε στους δρόμους, όλες εκείνες οι μέρες που αφιερώνουμε ώρες και χρήματα για να δημιουργηθούν τα πανιά και οι σημαίες μας, να οργανωθεί η κερκίδα και να ετοιμαστεί η εκάστοτε χορογραφία. Οι ώρες που περνάνε πριν τον αγώνα, η αγωνία για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση όταν έχει πετύχει.

Για εμάς είναι τρόπος ζωής..

..LIVE FOR THE MOMENT * SING LOUD..!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αύγουστος 2019 17:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Μια γροθιά μέχρι το τέλος»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας