Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Περιστέρι γιόρτασε την υποδοχή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια λαμπρή γιορτή που μόνο το Περιστέρι μπορεί να πραγματοποιήσει πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Άλσος Περιστερίου η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και των μελών δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτικών συμβούλων του δήμου Περιστερίου.

Χιλιάδες περιστεριώτες κατέκλυσαν το Άλσος και χειροκρότησαν θερμά τη νέα δημοτική αρχή αλλά κυρίως τον Ανδρέα Παχατουρίδη που με ποσοστό ρεκόρ 74% ορκίστηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά δήμαρχος Περιστερίου

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος , ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και πολλοί εκλεγμένοι δήμαρχοι της Αττικής.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο νέος Μητροπολίτης Περιστερίου κ Κλήμης που έκλεψε την παράσταση με τον Θείο λόγο του.

«Η ευθύνη που έχουμε είναι όλη δική μας , όλοι μαζί συνεχίζουμε για το Περιστέρι των ονείρων μας» είπε στην ομιλία του ο δήμαρχος και συνέχισε: ««Το 74,2% προκαλεί δόνηση τιμητική αλλά και δόνηση χρέους κια καθήκοντος απέναντι σε αυτούς που μας εμπιστεύονται,.. 5 συνεχόμενες θητείες.»
«Είμαστε διψασμένοι για δουλεία και προσφορά όσο ποτέ», ανέφερε κλείνοντας ο Ανδρέας Παχατουρίδης..

Την παρουσίαση της βραδιάς διεύθυνε με άψογο και άρτιο τρόπο ο περιστεριώτης διακεκριμένος δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 10:56