Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφραγίδα επιτυχίας και το 11ο Παπαναστάσιο!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 11ο κατά σειρά  ετήσιο  «Παπαναστάσιο» ανοιχτό σκακιστικό τουρνουά που  διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου και τον Δήμο Περιστερίου το χρονικό διάστημα  από τις 04 έως τις 10 Σεπτεμβρίου  στον υπέροχο  και φιλόξενο  χώρο του κτιρίου Κ.Υ.Β.Ε του Δήμου Περιστερίου .

Πραγματοποιήθηκε μια πολύ καλή διοργάνωση  που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες και το κοινό που την παρακολούθησε. 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κατά πολύ τις συμμετοχές της περυσινής διοργάνωσης. Αγωνίστηκαν( 116) σκακίστριες και σκακιστές με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων χωρισμένοι δύο ομίλους ανάλογα με τη δυναμικότητά τους.

Στην τελετή λήξης παρευρέθησαν εκ μέρους τοις δημοτικής αρχής ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & κέντρων φιλίας Γιώργος Τσαλίκης , ο πρόεδρος της δημοτικής επιχειρήσεις ΔΕΠΑΔΠ , Αναστάσιος Καλιάφας και η αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα -Μάρκου η οποία μαζί με τα συγχαρητήρια προς του Διοργανωτές και τους σκακιστες που συμμετείχαν, τόνισε τη μεγάλη σημασία του τόσο επιτυχημένου αυτού αθλητικού θεσμού και επαναεπιβεβαίωσε την σταθερή και μελλοντική στήριξη του Δήμου.

Σε ανακοίνωση του ο ΣΟΠ αναφέρει:«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσέφεραν με κάθε τρόπο σε αυτή την διοργάνωση ,το δήμαρχο Περιστερίου κύριο  Ανδρέα Παχατουρίδη Ανδρέα, την αντιδήμαρχο πολιτισμού κυρία Μαίρη Τσιώτα -Μάρκου για την στήριξη και τις  διευκολύνσεις που μας παρείχαν,στην προσπάθεια που καταβάλουμε να προβάλουμε το σκάκι».