Τελευταία ενημέρωση 03:40, 25 Απρ 2024

Η Κ19 είδε το ίδιο έργο στη Τρίπολη με Αστέρα (0-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο «ίδιο έργο θεατές» βρέθηκε η Κ19 του Ατρόμητου, όπως και οι άλλες ομάδες υποδομών της ΠΑΕ κάθε φορά που παίζουν στην Τρίπολη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τον Αστέρα για το πρωτάθλημα της Super League.

Για μια ακόμη φορά η διαιτησία έβαλε το χέρι της κάτι που γίνεται επανειλημμένα είτε σφυρίζουν διαιτητές από την Αρκαδία είτε από όμορους νομούς όπως ο Παπαγεωργόπουλος από την Αργολίδα και πάντα ευνοημένος «βγαίνει» ο Αστέρας.

Ο εν λόγω διαιτητής δεν έδωσε δύο πέναλτι στο 2' και στο 5' σε ανατροπή Τσακίρη και σε χέρι αμυντικού αντίστοιχα κλείνοντας τα μάτια και απλά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι όταν ο Ατρόμητος θα παίζει στη Τρίπολη το έργο θα επαναλαμβάνεται.

Η ομάδα του Σεροπιάν «κρατάει» πάντως το γεγονός ότι έπαιξε καλύτερα αλλά και το αήττητο για τέταρτο σερί παιχνίδι έχοντας απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στην αφετηρία της σεζόν.

Ξεκίνησαν οι Κοκολέσης, Πολίτης, Αθανασίου, Γούλας, Γιαννακίδης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Ρονάλντο, Ζούνης, Βαγγέλης.

Έπαιξαν και οι Νιτσάκης, Ρίζος, Σέλληνας. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Φλώρος, Πομώνης, Τσαίνης, Αγγελόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Σεπτέμβριος 2019 15:56
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Τσέναμο αύριο στο φιλικό με Ολυμπιακό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας