Τελευταία ενημέρωση 05:45, 19 Απρ 2024

Καλωσόρισε τη νέα χρονιά με αγιασμό!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε γιορτινό κλίμα και με την συμμετοχή όλων των τμημάτων της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Τσαλαβούτα ο ετήσιος αγιασμός του ΑΟ Περιστερίου για την σεζόν 2019-20.

Το αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Λευτέρης ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Κλήμεντος για μια χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους τους αθλητές με χαρές κι επιτυχίες. Σε μήνυμα του ο πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου Νίκος Αναστασόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην πολύ δυνατή διοικητική ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι οι βασικές αρετές που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο είναι το ευ-αγωνίζεσθαι και η αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών  που προέρχονται από την Ακαδημία.

Με κολακευτικά λόγια για το την προσφορά του ΑΟ Περιστερίου στην αθλούμενη κοινωνία της πόλης μίλησε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος συνομίλησε με τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή χρονιά πρωτίστως στα μαθήματα τους.

Το παρών στον αγιασμό έδωσαν πολλά στελέχη της δημοτικής αρχής ήτοι o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Λώλος,  οι αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα, Βασίλης Μπέτσης, Τάσος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Λύκος, Γιώργος Τσίνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελίνα Ιατροπούλου, Γιώργος Αυγουστίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΑΠ Τάσος Καλλιάφας. Ακόμη η Ξένια Κορόγιαννη, η Τζένη Πίττα, η Ευαγγελία Γύφτου,  η Γεωργία Σπυροπούλου. O περιστεριώτης σύμβουλος της ΕΠΣΑ Ιωσήφ Ξυπνητός.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόκριση ρελαντί με Άγιο Θωμά 4-1 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας