Τελευταία ενημέρωση 08:59, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ξεκαθαρίζει ότι η Ανθούπολη 'χτυπάει' όλα τα παιχνίδια.

 

Στις... θέσεις τους θέλησε να βάλει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος όσους μπορεί να αφήνουν υπονοούμενα για την αγωνιστική διάθεση που θα δείχνει η Ανθούπολη μέχρι το τέλος της σεζόν, ως βαθμολογικά αδιάφορη στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας.

Ο νεαρός προπονητής ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα 'χτυπάει' όλα τα παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι δεν διεκδικεί άνοδο ή σωτηρία!

''Κάποιοι λένε ότι είμαστε αδιάφοροι, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σοβαρά! Όλα τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο'' ήταν το αρχικό του σχόλιο, για να συνεχίσει λέγοντας: ''Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε παίξει στο Χαλάνδρι με τον Ατρόμητο, που ήθελε βαθμούς και στις ακαδημίες του οποίου δουλεύω, αλλά τον κερδίσαμε με 2-0. Παίξαμε με την Κηπούπολη, την κερδίσαμε, παίξαμε με τον Ατρόμητο στο Χαλάνδρι, τον κερδίσαμε, παίξαμε με τον Παπάγο, ήρθαμε 1-1''.

Σχετικά με την ισοπαλία της Πετρούπολης με τον Αίμο (1-1), ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισήμανε: ''Ήμασταν καλύτεροι από τον Αίμο, ο οποίος ήθελε περισσότερο τη νίκη. Δεν το θεωρώ κακό το αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι ο αντίπαλος είχε κάνει διπλό στην Ελευθερούπολη''.

Τέλος, ενόψει και του αυριανού αγώνα (28/3) με τον Βοτανικό, υπογράμμισε: ''Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς, όμως πάμε για το καλύτερο, ώστε να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά''.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έβαλε 'στοπ' στον Βοτανικό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας