Τελευταία ενημέρωση 01:43, 19 Ιαν 2021

Ο Ατρόμητος στο 1ο Athens Women’s Football Summit!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συμμετοχή με την παρουσία της Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Κάτιας Κοξένογλου θα έχει ο Ατρόμητος στο  1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών, με την ονομασία Athens Women’s Football Summit - AthensWFS.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών, με την ονομασία Athens Women’s Football Summit - AthensWFS, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2019, θα συμμετέχει η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (www.atromitosfc.gr), αποτελεί τιμή για τις εργασίες και τους διεθνείς Ομιλητές του Συνεδρίου, οι οποίοι είναι παγκοσμίως κορυφαίες προσωπικότητες του Ποδοσφαίρου (Παίκτριες, Προπονητές, Παράγοντες, Επιστήμονες, κτλ), προέρχονται από σημαντικές Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες, Παγκόσμιους θεσμούς του Gender Equality αλλά και Διεθνείς Επενδυτικούς Οργανισμούς.

Η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα εκπροσωπηθεί από την κα. Κάτια Κοξένογλου, A’ Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ.

Το AthensWFS διοργανώνεται από την IBF-Intelligent Business Forces (www.ibfnow.com), Διεθνής Οργανισμός για την Ανάπτυξη Επιχειρήσεων και Αθλητικών Ομάδων, με παρουσία στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Μέση Ανατολή.

To AthensWFS (www.athenswfs.com) αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η IBF σε παγκόσμιο επίπεδο, συνδράμοντας στην προβολή και ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα, στην Κύπρο και παγκοσμίως, στην ανάδειξη και προσέλκυση επενδυτικών και εμπορικών ευκαιριών, στην επίτευξη θετικών αλλαγών σε κρίσιμα ζητήματα όπως είναι το Gender Equality, το Leadership και το Inclusion, τόσο στην ζωή των Γυναικών που ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο αλλά και ευρύτερα στον Επαγγελματικό και Κοινωνικό στίβο.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα λάβουν χώρα στον εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο του Riviera Coast (www.rivieracoast.gr).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 19:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Βόλος θα βραβεύσει τον Ούμπιντες »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας