Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Καφαντάρης στους Άνδρες!

Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ΑΕΚ Περιστερίου ανακοίνωσε  την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Καφαντάρη ο οποίος ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση του Ανδρικού τμήματος στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ Ανδρών.

Παράλληλα θα συνεχίσει να είναι προπονητής και στο Εφηβικό τμήμα του Συλλόγου  για 8η συνεχόμενη σεζόν και θα το καθοδηγήσει στο επίσης δύσκολο Πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ Εφήβων.

 Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει ακόμη τα εξής: «Ο κ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ έχει διατελέσει προπονητής στα σωματεία: ΠκΑΟ Αμιλλα και ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας.  Στην ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βρίσκεται από τη σεζόν 2011-2012. Έχει διατελέσει και αθλητής στην ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ τις σεζόν 2012 και 2013 και έχει περάσει από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας ως προπονητής,  ενώ έχει διατελέσει ξανά προπονητής στο Ανδρικό τμήμα για 3 σεζόν  από το 2013 έως και το 2016. Τα τελευταία 9 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα  συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του Συλλόγου και έχουν περάσει αμέτρητα παιδιά από το χέρια του, πολλά από τα οποία βρίσκονται ακόμα και τώρα στην Ανδρική ομάδα του Συλλόγου.

Η αγάπη του για την ομάδα σε συνδυασμό με τις γνώσεις του και το ήθος του θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Σύλλογό μας.

Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εύχεται στον κ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ καλή σεζόν και ανάλογη συνέχεια της πορεία του εν λόγω προπονητή με τον Σύλλογο».