Τελευταία ενημέρωση 17:47, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για την επιστροφή του στη Εθνική μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης του Ατρόμητου και τόνισε πως δεν βρίσκετε άδικα ξανά στην ομάδα.Ο ίδιος είπε πως η Εθνική έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας αλλά οφείλει και μπορεί να τα καταφέρει στη μάχη πρόκρισης στην τελική του EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Για την μεγάλη επιστροφή τόνισε: "Για μένα είναι κάτι το φυσιολογικό να βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ πως δεν βρίσκομαι άδικα εγώ και δεν θα μιλήσω καθόλου για όλα αυτά που έχουν γίνει. Ήρθα να βοηθήσω όσο μπορώ κι εγώ μαζί με τα άλλα παιδιά να πετύχουμε κάτι πάρα πολύ δύσκολο και είπα πολλές φορές ότι καμιά Εθνική ομάδα δεν στηρίζεται ποτέ σε έναν – δύο παίκτες. Τα στοιχεία που είχαμε τόσα χρόνια πρέπει να τα διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε να τα έχουμε"

Όσον αφορά την συνεισφορά του ίδιου : "Αυτό που προσπαθώ εγώ και τα πιο παλιά παιδιά στην ομάδα είναι ότι πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν πως πρέπει να κερδίζουμε. Για μένα το πιο σημαντικό είναι αυτό. Ότι η ομάδα πρέπει να κερδίζει! Δεν ξέρω πως, αλλά πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο με νοοτροπία νικητή γιατί αυτό κρατάει ζωντανή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θα συνεχίσει να την κρατάει αν θέλουμε να μείνουμε ζωντανή και σ’ αυτό το παιχνίδι της Κυριακής και γενικά στο παιχνίδι της πρόκρισης και γενικά στα επόμενα χρόνια που θα έρθουν. Νομίζω επειδή το ζήσαμε όλη αυτή την δεκαετία, το αξίζουν αυτά τα παιδιά και πρέπει να καταλάβουν τι προσπάθεια χρειάζεται για να έχουν την Εθνική ομάδα στη θέση που της αρμόζει, σ’ αυτή που την έχει συνηθίσει ο κόσμος και νομίζω πως βάσει ταλέντου μπορεί να βρίσκεται εκεί".

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μάρτιος 2015 12:55
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περίπατο με Λεβαδειακό ο Ατρόμητος Κ17 (3-0) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας