Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλοι τους υπέροχοι για ένα υπέροχο σκοπό!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ήταν όλοι τους υπέροχοι κι έπαιξαν για ένα υπέροχο σκοπό!. Παλαίμαχοι του Ατρόμητου και του (διοργανωτή) Ήφαιστου αντάμωσαν σήμερα το απόγευμα στο ανακαινισμένο γήπεδο του Ήφαιστου και θυμήθηκαν τα παλιά ενισχύοντας ταυτόχρονα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Περιστερίου καθώς σκοπός του αγώνα ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για τους άπορους συμπολίτες μας.

 

 Μπήκαν πάντως πολύ όμορφα γκολ που απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται, πέντε από κάθε πλευρά ήτοι 5-5 το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης που διεύθυνε ο Στέλιος Γεωργόπουλος μοιράζοντας το καρπούζι στη μέση και χωρίς....VAR.

Εξαιρετική οργάνωση από τον Ήφαιστο που έδειξε ότι έχει περάσει σε μια νέα εποχή αντίληψης σε επίπεδο σχέσεων. Ο Γιώργος Κολοκώτσιος σε ρόλο σχολιαστή έδωσε παλμό όπως και η μουσική που επένδυε τις χορευτικές κινήσεις των βετεράνων.Στην ανάπαυλα του αγώνα η συγκίνηση απλώθηκε πάνω  από τον ουρανό όταν ο Ήφαιστος τίμησε δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τις φανέλες και των δύο ομάδων. Τον Γιώργο Ρυμική και τον Τόλη Αποστόλου οι οποίοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο ίδιο γήπεδο που σήμερα πήραν την αναμνηστική πλακέτα.

Την δημοτική αρχή εκπροσώπησαν οι Τάσος Θεοδωράκος, Αλέκος Πλέστης, Γιώργος Τσίνας, Γιώργος Αυγουστίδης (έχει την ιδιότητα και του παλαίμαχου του Ατρόμητου που θα τον συνοδεύει για πάντα), Ελίνα Ιατροπούλου, Θεμιστοκλής Τζεβελέκος. Τον Ατρόμητο οι Βασίλης Μπέτσης, Γιώργος Μαρκόβας, Σπύρος Μπουλούσης. Παραβρέθηκαν ακόμη οι Παύλος Μακρής και Κώστας Ρεντζιλάς.

Ο Ατρόμητος- χρέη προπονητή έκανε ο Κώστας Μισαηλίδης -έπαιξε με τους: Γιαταγανάκη, Βαρλάμο, Σταύρο Μισαηλίδη, Μπενέκο,  Τριανταφύλλου, Ακριβό, Μαρίνου, Καριώτη, Ρυμική, Κορακάκη  Λιάτο, Λέκκα, Μπίτο,  Μήτση, Ελευθεράκο, Κεχαγιά.

Παραβρέθηκαν επίσης οι Γούλης Κωνσταντινίδης,  Ζαρδαμόπουλος, Τσιριμιάγκος,  Μητράκος, Τερζής, Λιβαθηνός, Σταυριανός, Δημητρόπουλος, Μαυρίκος,  Μανωλίτσης, Σκορδαλιός.

Ο Ήφαιστος με τον.... καλλιτέχνη Νίκο Δεμίρη να κάνει τη διαφορά έπαιξε με τους Βάκρα, Μόσχο, Βασιλειάδη, Κούσουλα, Τζέγκα, Μέλλο, Δράκο, Δεμίρη, Βίτσα, Ρότσιο, Ηλιόπουλο, Κολιοκώτση Κ., Τρανό, Πανέλη, Βαρλάμη, Τσιρογιάννη, Κότσαρη, Μανδρουκάκη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 16:31