Τελευταία ενημέρωση 23:03, 23 Απρ 2024

«Η συνέχεια είναι αυτή που σε καθιερώνει!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο τεχνικός  της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου μιλώντας στο «snews.gr» στάθηκε τόσο στην αξία της νίκης στο Παλαιό Φάληρο, ενώ αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον νεαρό του τερματοφύλακα Κορμπάκη.

«Νομίζω ότι είναι από τις φορές που λες ότι παίζει και ο τερματοφύλακας και καθορίζει με τηνόλη του παρουσία την έκβαση μιας αναμέτρησης. Ο νεαρός Κορμπάκης έχει ικανότητες και αυτό το επιβεβαίωσε με τις εξαιρειτκές του επεμβάσεις, οι οποίες μας βοήθησαν καταλυτικά να φτάσουμε στη νίκη», ήτα το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Φιλίππου, για να προσθέσει:

«Θεωρώ ότι σε καθαρά αγωνιστικά επίπεδα, είχαμε από ένα ημίχρονο και οι δύο ομάδες
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε σε εμάς,. Διάστημα, όπου πετύχαμε τα δύο γκολ, ενώ δημιουργήσαμε και ευκαιρίες να διευρύνουμε το προβάδισμά μας
Το δεύτερο μέρος βάσει ευκαιριών ανήκε στο Παλαιό Φάληρο , αλλά και .πάλι είχαμε κι εμείς δυνατότητα να δημιουργήσουμε φάσσεις να τελειώσουμε το ματς,. Τέλος καλό όλα καλά από την άποψη συγκομιδής βαθμών.

Πήραμε το πρώτο «τρίποντο» και βάλσμε τα πρώτα μας γκολ στην κατηγορία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου Μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τη ομάδα μας. Θα πρέπει να κάνουμε μία νίκη, ώστε να αποκτήσει αξία το διπλό στο Παλαιό Φάληρο. Η συνέχεια είναι αυτή που σε καθιερώνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θέλει την πρώτη νίκη εντός έδρας! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας