Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έβαλε 'στοπ' στον Βοτανικό!

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι ποδοσφαιριστές της Ανθούπολης έπαιξαν σαν λιοντάρια απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο (1-1).

 

Ακόμη μία πολύ καλή παρουσία προσέθεσε στο ενεργητικό της η Ανθούπολη, που αποδεικνύει πως δικαίως διεκδικεί πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα του 3ου ομίλου στη Β' κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορη, η ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έπαιξε με πάθος απέναντι στον Βοτανικό, που ήθελε μόνο νίκη, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στη βάση του με τον βαθμό της ισοπαλίας που δίνει το τελικό 1-1. Στο γήπεδο της Χωράφας απέναντι στους 'κυανόλευκους' βρέθηκε μία παραδοσιακή δύναμη του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και ένα από τα πλέον ισχυρά σύνολα του ομίλου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση και κυνηγά την επάνοδο στην Α' κατηγορία.

Η Ανθούπολη ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3', όταν ο Μαντινιώτης (φωτό) εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Καλαμάτα στο φάουλ-βολίδα του Ρουμελιωτάκη και με γυριστό σουτ από κοντινή απόσταση άνοιξε το σκορ! Στη συνέχεια, η φιλοξενούμενη ομάδα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε για την ισοφάριση και τελικά την πέτυχε στο 65', χάρη στο μακρινό σουτ του Ντάμα. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν άλλαξε κάτι κι, έτσι, η ομάδα του Περιστερίου απέσπασε επιπλέον ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Ντάουλα και Μπεκιάρι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Παπαβασίλης, Κωνσταντακόπουλος (76' λ. τρ. Τζάκης), Κυριανάκης, Σπάτα, Μπάλα (66' Τζαβάρας), Νόκας, Μαντινιώτης, Ρουμελιωτάκης, Καλαμπαλίκης, Στανόγεβιτς, Καμπαστανάκης (80' Τζεβελέκος)

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Καλαμάτας, Χαμουρίδης, Φιλόπουλος, Ηλιάκης, Κατσούδας, Λάππας, Μαυράκης (1' Χατζής), Ντάμας, Μαρτέκας, Σκεύης, Λίκα (63' Καρέλης)