Τελευταία ενημέρωση 14:15, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κηπούπολη υπέκυψε απέναντι στον Μικρασιατικό Καισαριανής (0-3).

 

Την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Κηπούπολη και δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα 'κοίταξε στα μάτια' τον Μικρασιατικό Καισαριανής, μέχρι το 40' τον κρατούσε στη 'λευκή' ισοπαλία, όμως από τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ, υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της και, μοιραία, γνώρισε την ήττα με 3-0. Στο 40' ο Πρασσάς, στο 59' ο Α. Κολοβός με πέναλτι και στο 74' ο Παπαδάτος σημείωσαν τα τέρματα, εξαιτίας των οποίων έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο της Χρυσούπολης οι ποδοσφαιριστές της Κηπούπολης. Έτσι, ελαχιστοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο οι ελπίδες του συλλόγου για αποφυγή του υποβιβασμού στη Γ' κατηγορία.

Διαιτητής ήταν ο Γονίδης, με βοηθούς τους Πατεράκη και Συναϊτη.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχρηστόπουλος, Κεφαλάς, Αγγελόπουλος, Δαβιλάς, Παρασκευόπουλος (60' Αθανασόπουλος), Βλάσης, Νομικός, Μακρής (65' Ζαχουλίτης), Κοντογιαννόπουλος, Λουρμπάκος (56' Κέρμαλης), Φιλίππου

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Φραγκουλάκης, Φραγκής, Ρόης, Κουλίρα, Βασιλάκης, Η. Κολοβός, Πρασσάς, Γεροκώστας (56' Παπαδάτος), Α. Κολοβός, Άρντιτ (80' Πίττας), Γκίνης (46' Μερμύγκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο χορός της Κηπούπολης »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας