Τελευταία ενημέρωση 09:45, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ανακοίνωση για την χθεσινή ευρωπαϊκή επιστροφή του ΓΣ Περιστερίου στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες εξέδωσαν οι Fentagin.

«Ταξιδέψαμε σε όλη τη χώρα, γυρίσαμε όλα τα χωριά και περπατήσαμε σε όλη την Αθήνα. Σε πήραμε απο το χέρι και σε φέραμε στον θρόνο σου για να μιλάει ξανά για το όνομα σου όλη η Ευρώπη. Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια και τα συναισθήματα που μας πλημμύρισαν χθες δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Η δικαίωση έχει έρθει και μόνο αυτή η λέξη μπορεί να εξηγήσει με ακρίβεια αυτό που αισθανόμαστε. Όσοι το έζησαν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια θα το καταλάβουν απόλυτα. Δικαίωση για την ομάδα αλλα πολύ περισσότερο για αυτόν τον κόσμο..που δεν σε άφησε στιγμή..

Με το ίδιο παθος, με τον ίδιο παλμό, με την ίδια φωνή και τρέλα για τους αγώνες που έρχονται. Ραντεβού στα τσιμέντα..

Στον χθεσινό ευρωπαϊκό αγώνα ανεβάσαμε πανί ως ένδειξη αλληλεγγύης στους Κούρδους μαχητές και μαχήτριες που αντιστέκονται στην γενοκτονία που συντελείται εις βάρος τους. Στη Rojava ζουν άνθρωποι που παλεύουν για μια κοινωνία άμεσης δημοκρατίας και ελευθερίας με ίση εκπροσώπηση και σεβασμό στα δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Μια ελάχιστη κίνηση στήριξης και σεβασμού στον αγώνα που δίνουν είναι να υψώσουμε όλοι τις φωνές μας ενάντια στην καταστολή και στα εγκλήματα του τουρκικού φασιστικού κράτους»..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Θέλουμε τον Ατρόμητο ηγέτη στο γήπεδο»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας