Τελευταία ενημέρωση 16:18, 12 Ιουλ 2020
Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ανακοίνωση για την χθεσινή ευρωπαϊκή επιστροφή του ΓΣ Περιστερίου στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες εξέδωσαν οι Fentagin.

«Ταξιδέψαμε σε όλη τη χώρα, γυρίσαμε όλα τα χωριά και περπατήσαμε σε όλη την Αθήνα. Σε πήραμε απο το χέρι και σε φέραμε στον θρόνο σου για να μιλάει ξανά για το όνομα σου όλη η Ευρώπη. Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια και τα συναισθήματα που μας πλημμύρισαν χθες δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Η δικαίωση έχει έρθει και μόνο αυτή η λέξη μπορεί να εξηγήσει με ακρίβεια αυτό που αισθανόμαστε. Όσοι το έζησαν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια θα το καταλάβουν απόλυτα. Δικαίωση για την ομάδα αλλα πολύ περισσότερο για αυτόν τον κόσμο..που δεν σε άφησε στιγμή..

Με το ίδιο παθος, με τον ίδιο παλμό, με την ίδια φωνή και τρέλα για τους αγώνες που έρχονται. Ραντεβού στα τσιμέντα..

Στον χθεσινό ευρωπαϊκό αγώνα ανεβάσαμε πανί ως ένδειξη αλληλεγγύης στους Κούρδους μαχητές και μαχήτριες που αντιστέκονται στην γενοκτονία που συντελείται εις βάρος τους. Στη Rojava ζουν άνθρωποι που παλεύουν για μια κοινωνία άμεσης δημοκρατίας και ελευθερίας με ίση εκπροσώπηση και σεβασμό στα δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Μια ελάχιστη κίνηση στήριξης και σεβασμού στον αγώνα που δίνουν είναι να υψώσουμε όλοι τις φωνές μας ενάντια στην καταστολή και στα εγκλήματα του τουρκικού φασιστικού κράτους»..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Θέλουμε τον Ατρόμητο ηγέτη στο γήπεδο»! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου

Πρεμιέρα στις 3 Αυγούστου

12 Ιουλ 2020 Ένωση Περιστερίου

Νέα προσθήκη η Πάτα

Νέα προσθήκη η Πάτα

12 Ιουλ 2020 Βόλεϊ

Ανανέωσαν Τσαγρής και Μίχος

Ανανέωσαν Τσαγρής και Μίχος

12 Ιουλ 2020 Ιπποκράτης

Σεφτέ με Λίτσα

Σεφτέ με Λίτσα

12 Ιουλ 2020 Ηρακλής

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας