Τελευταία ενημέρωση 03:40, 18 Απρ 2024

Κατράνης: «Οικογένεια μου ο Ατρόμητος»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

O Aλέξανδρος Κατράνης είναι από τους τυχερούς 98άρηδες που ανήκουν στον Ατρόμητο αλλά και στην νέα φουρνιά της Εθνικής U17 που κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015, τερματίζοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου.
Σε κάποια φάση στο παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία τραυματίστηκε και όλοι πιστέψαμε πως θα γίνει αλλαγή,χωρίς όμως να υπολογίζουμε την γνώμη του Αλέξανδρου που σηκώθηκε και συνέχισε απτόητος το μεγάλο του παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος Κατράνης αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ  και δεν έχασε ούτε ένα από τα τρία ματς δείχνοντας μεγάλη ψυχική δύναμη και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι του. Ο Αλέξανδρος Κατράνης σε συνέντευξη του στο peristerisports.gr μίλησε για όλα:
 
Πες μας λίγα λόγια για σένα, για το πότε και που ξεκίνησες τα ποδοσφαιρικά σου βήματα;
Γεννήθηκα στο Βόλο και έπαιξα μπάλα από την ηλικία 4,5 χρονών στην Αγία παρασκευή Βόλου.
 
Ποιος σε έφερε στον Ατρόμητο και πως νιώθεις που είσαι σε αυτόν;
Ήρθα σε κάποιες δοκιμές που έκανε ο Ατρόμητος.Εκεί με είδε ο σκάουτερ της ομάδας μας κ.Τόλης Αποστόλου και ο κ.Μιχαλέτος και έτσι έγινε η μεταγραφή και αισθάνομαι πολύ τυχερός  που είμαι μέλος αυτής της ομάδας-οικογένειας.
 
Ποιοι είναι οι προσωπικοί στου στόχοι στην ομάδα;
Καθημερινά να βελτιώνομαι να συνεχίσω την καλή πορεία στην Κ20 και να γίνω επαγγελματίας.
 
Πως  αισθάνεσαι  που είσαι μέλος της Εθνικής ομάδας U17 και για την πρόκριση που πήρατε στην τελική φάση του  Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015;
Αισθάνομαι υπερήφανος και μεγάλη χαρά που είμαι μέλος της Εθνικής Ελλάδας γιατί είναι κάτι το ξεχωριστό να φοράς το εθνόσημο.Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εμάς αυτή η πρόκριση που πήραμε και πιστεύω ότι θα φτάσουμε πολύ ψηλά.
 
Τι ήταν το  πρώτο πράγμα που κάνατε μετά την πρόκριση;
Μετά την πρόκριση υπήρχε τεράστιος ενθουσιασμός ,πανηγυρίζαμε για αυτήν την μεγάλη επιτυχία.
 
Πιστεύεις η ομάδα μπορεί να καταφέρει να φτάσει μακριά ακόμα και τελικό;
Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό αλλά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει τεράστιο ταλέντο και δυνατότητες και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.
 
Τι έχεις να πεις  για τους συμπαίκτες σου στον Ατρόμητο (Λημνιό και Νάτσο) που είστε μαζί και στην  Εθνικής  Παίδων;
Είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απο όλα πολύ καλά παιδιά.'Εχουμε μια τέλεια χημεία-συνεργασία και στον Ατρόμητο και στην Εθνική ομάδα.
 
Πως χαρακτηρίζεις  την οικογένεια  του Ατρόμητου με 3 λέξεις με τα όσα βιώνεις στην ομάδα στην καθημερινότητά σου;
Ο Ατρόμητος εκτός από ΟΜΑΔΑ είναι και κάτι παραπάνω. Είναι μια μεγάλη αγκαλιά ,υπάρχει ζεστό περιβάλλον ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα σου;
Το ποδοσφαιρικό μου ίνδαλμα είναι ο Marcelo της Ρεάλ! Τον θαυμάζω επειδή παίζει στην ίδια θέση με εμένα και κάποια στιγμή θα ήθελα να φτάσω στο επίπεδό του.
 
Ο προπονητής σου, Γιώργος Κορακάκης έχει πει για σένα ότι το μέλλον σου ανήκει, πως έχεις τρομερή βελτίωση αλλά πρέπει να βελτιωθείς και στα επιθετικά σου καθήκοντα για να γίνεις ολοκληρωμένος.Τι έχεις να πείς για αυτήν την δήλωση του προπονητή σου αλλά και για τον ίδιο που σας προπονεί καθημερινά;
Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιρικό πατέρα, εξαίρετο άνθρωπο και πάρα πολύ καλό προπονητή που είναι πάντα δίπλα σου σε ότι χρειαστείς έτοιμος  να σε βοηθήσει.
 
Ποιον νιώθεις ότι θες να  ευχαριστήσεις για όλα όσα ζεις μέχρι στιγμής ;
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στηρίζει πάντα αλλά και στους προπονητές μου!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2015 13:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γουστάρει να παίξει στην Εθνική ο Μαρσελίνιο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας