Τελευταία ενημέρωση 23:14, 19 Απρ 2024

ΣΤΟΦΑ ΝΙΚΗΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Γ.Σ.Π.!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα Α2 πραγματοποιεί η εξαιρετική γυναικεία ομάδα του ΓΣ Πετρούπολης η οποία μετά από τις 4 πρώτες αγωνιστικές  μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, 0-3 με την ένωση Βύρωνα (εκτός), 3-2 με Αγία Παρασκευή (εντός), 1-3 με Ηρακλή Κηφισιάς (εκτός) και 3-2 με Αθλεση Ηρακλείου εντός.

Δικαίως λοιπόν φιγουράρει στην 3η θέση , με 10 βαθμούς, μόλις 1 βαθμό πίσω απ τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας , όπου έχουν 11 βαθμούς, Απολλώνιο & Απόλλων Καλαμάτας, με τον οποίο παίζει εκτός έδρας την επομένη αγωνιστική στην Καλαμάτα (16.9)

Το αξιοσημείωτο  του Γ.Σ Πετρούπολης στο φετινό πρωτάθλημα είναι ότι αρνείται να ηττηθεί, είναι ομάδα ανατροπών με περίσσιο, πάθος και στόφα νικητή, των κοριτσιών του Μανώλη Καλημεράκη. Συγκεκριμένα την 2η αγωνιστική αν και έχανε με 0-2 σετ απ την Αγία Παρασκευή με 2πλή ανατροπή στο σκορ στο 4ο και 5ο σετ, πήρε την άξια την νίκη, επανάληψη της ανατροπής στο εκτός έδρας ματς με Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ έχασε το 1ο σετ, επιβλήθηκε με 1-3. Στο χθεσινό ματς (Σαββάτο 9.11) εντός έδρας με την Αθλεση Ηρακλείου, προηγήθηκε με 1-0 σετ (25-18) αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ να χάνει με 1-2 Σετ με 16-25 & 19-25 αντίστοιχα.

Εκεί ξανά βέβαια έγινε πάλι της «ανατροπής» όπως  έχει συνηθίσει  ο Γ.Σ.Π. 

Με περίσσιο πάθος και θέληση για την νίκη ισοφάρισε το ματς στο 4ο Σετ 25-15 σε 2-2 και στο πέμπτο, ενώ βρέθηκε να χάνει με 6-9 τελικά και πάλι με ανατροπή τελικό σκορ 15-13 και νίκη με 3-2 Σετ.

Ο Γ.Σ. Πετρούπολης, είναι  μια «ανατρεπτική» πλέον ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών, με όλες τις αντιπάλους στον όμιλο εξίσου ανταγωνιστικές, που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον στον Ά όμιλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, για την τελική βαθμολογική κατάταξη και στους ουραγούς της βαθμολογίας για τις 4 ομάδες όπου υποβιβάζονται αλλά και στην κορυφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΕΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΝΟΥ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας