Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απίστευτο! Η Αλάνιασπορ πιο...ελληνική από ελληνικές ομάδες!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες. Είναι απίστευτο και όμως αληθινό. Η τουρκική Αλιάνιασπορ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τραμζοσπορ είχε στην σύνθεση της περισσότερους Έλληνες παίκτες από 3 ελληνικές ομάδες και τον ίδιο αριθμό με άλλες 3 ελληνικές ομάδες έτσι όπως παρατάχθηκαν στις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Δηλαδή 6 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος χρησιμοποίησαν στην αρχική τους ενδεκάδα λιγότερους ή ίσο αριθμό Ελλήνων παικτών με την Αλάνιασπορ.

Μπακασέτας, Τζαβέλας και Σιώπης ξεκίνησαν λοιπόν στη βασική ενδεκάδα, την ίδια ώρα που ο Παναιτωλικός ξεκινούσε με έναν Έλληνα (τον τερματοφύλακα Γιαννακόπουλο) στον Βολο. Με δύο Έλληνες (τους πρώην Ατρόμητους Γιαννούλη και Λημνιό) ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη εναντίον του ΟΦΗ και με επίσης δύο ο Άρης (Φετφατζίδης, Δεληζήσης) κόντρα στον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα με 3 Έλληνες παίκτες ξεκίνησαν Αστέρας, Ξάνθη και Λάρισα. Οι πιο ελληνικές ομάδες της 10ης αγωνιστικής είναι ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος με 8 παίκτες στη βασική τους ενδεκάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 22:29