Τελευταία ενημέρωση 11:22, 23 Απρ 2024

Σαλούστρος:«Εμείς το πάνω χέρι»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προσήλωση στην άμυνα και ο κόσμος της ομάδας θα φέρουν τη νίκη για το Περιστέρι winmasters στο ματς με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 17/11, 16:45, Κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου»), πιστεύει ο Χρήστος Σαλούστρος.

Τι έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο άσσος των «κυανοκιτρίνων» που επανέρχεται στην αγωνιστική δράση ύστερα από απουσία δύο εβδομάδων:


«Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, ύστερα από μια εβδομάδα, όπου υπήρχε διακοπή, λόγω των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με μια ομάδα που είναι παραδοσιακή δύναμη στο μπάσκετ. Ένα ντέρμπι από τα παλιά θα έλεγα...

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη νίκη μέσα στην εβδομάδα που προηγήθηκε στο Basketball Champions League. Εμείς από την πλευρά μας, ενώ δεν ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με την Μόρναρ, καταφέραμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη, κυρίως ψυχολογικής σημασίας για την συνέχεια και μαζί με τη νίκη στο κύπελλο επί του Ήφαιστου Λήμνου, θεωρώ ότι επανακάμπτουμε.

Δεν θα πρωτοτυπήσω, για μας όλα ξεκινάνε από την άμυνα, θέλουμε να έχουμε προσήλωση στο κομμάτι αυτό. Παίζουμε εντός έδρας, θεωρώ ότι έχουμε το πάνω χέρι και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας, πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.

Το παιχνίδι διεξάγεται Κυριακή, θέλουμε όλο τον κόσμο και τους φιλάθλους μας, για ένα ακόμη παιχνίδι να έρθουν να μας υποστηρίξουν με την φωνή τους. Όλες τις οικογένειες και τα παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες του συλλόγου να είναι δίπλα μας.

Κλείνοντας, θέλω να πω κάτι επί προσωπικού... Έχουν περάσει σχεδόν δυο εβδομάδες από τον τελευταίο μου αγώνα κόντρα στο Λαύριο και σε όλο αυτό το διάστημα η ομάδα ήταν δίπλα μου. Όλη η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, η διοίκηση, ακόμη και ο κόσμος.

Τους ένιωσα πολύ κοντά μου. Θέλω, λοιπόν, να τους πω ένα ευχαριστώ και θα προσπαθήσω να τους ανταποδώσω όλη αυτή την υποστήριξη με την αγωνιστική μου παρουσία στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ».

 
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2019 18:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΓΣΠ VS ΠΑΟΚ: Η προϊστορία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας