Τελευταία ενημέρωση 05:18, 25 Απρ 2024

«Ευχαριστιόμαστε να βλέπουμε αυτή την ομάδα»!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ισίδωρος Σταυριανός εκφράζει την ικανοποίησή του για την εικόνα του Άγιου Ιερόθεου.

 

Συμπεριλαμβάνεται στις ευχάριστες παρουσίες του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ο Άγιος Ιερόθεος, όχι μόνο για την καλή πορεία που πραγματοποιεί, αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού έφτασε στο 'πικ' της δημιουργικότητάς της την περασμένη Κυριακή και συνέτριψε τον γειτονικό Ιάσονα Αγίου Φανουρίου (4-0), σκορπώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της.

Ο νεαρός προπονητής θέλησε να εκφράσει μέσω του peristerisports την ικανοποίησή του για την εν γένει παρουσία των 'κιτρινόμαυρων' στον 2ο όμιλο, ξεκινώντας την αναφορά του από το πρόσφατο ματς.

''Παρουσιάσαμε πάρα πολύ καλή εικόνα, πιάσαμε πολύ ψηλή απόδοση από την αρχή του παιχνιδιού, ενώ είχαμε σταθερό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του ματς και δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Από το α' ημίχρονο το σκορ θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο, βάσει των ευκαιριών που κάναμε'' σχολίασε αρχικά ο 33χρονος κόουτς, για να συνεχίσει: ''Η ομάδα αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, όπως γίνεται όλη τη χρονιά! Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι ήταν μέσα στους στόχους μας, να βλέπουμε την ομάδα και να την ευχαριστιόμαστε''!

Όσο για το επόμενο ματς με τον Χαραυγιακό την Κυριακή, ο 'Σιδέρης' αποκρίθηκε: ''Το κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά! Μπαίνουμε στο γήπεδο πάντα για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή. Πάνω από όλα, όμως, θέλουμε να παίξουμε την μπάλα μας και να το ευχαριστηθούμε! Συνεχίζουμε την προσπάθεια''.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πλώρη για τετράδα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας