Τελευταία ενημέρωση 09:50, 25 Απρ 2024

«Παραλάβαμε μια ομάδα που μπορούσε να υποστηρίξει όσα εφαρμόζαμε»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη του Ατρόμητου στην κομβική αναμέτρηση με τον ΟΦΗ δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ατρόμητου, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που αναφέρθηκε και στο γεγονός πως έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως παρέλαβαν μια αξιόλογη ομάδα από τον Γιάννη Αναστασίου.



Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος :

«Μας βοήθησε πολύ που παραλάβαμε μια ομάδα από τον κ. Αναστασίου που μπορούσε να υποστηρίξει ό,τι εμείς θα εφαρμόζαμε. Όλα αυτά κόντρα σε μία ομάδα που έχει λογική και φιλοσοφία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, πιέσαμε, πετύχαμε γκολ, σκοράραμε και μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Ήταν τρεις βαθμοί σε ένα παιχνίδι κομβικό, αλλά όχι χωρίς αύριο. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος και για αυτό δικαιωθήκαμε. Οι παίκτες μας είναι ικανοί και εμείς θέλουμε να τους κάνουμε να νιώθουν άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον αντίπαλο, αλλά και σε όλο το προσωπικό του κλαμπ..

Για το αν υπήρχε φόβος για το παιχνίδι λόγω της βαθμολογικής κατάστασης: «Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεν ήταν παιχνίδι χωρίς αύριο, αλλά ήταν κομβικό. Είμαστε ακόμα στην 11η αγωνιστική. Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πιστέψει στον εαυτό της. Δείξαμε ότι θέλαμε να νικήσουμε κι αυτό είναι το σημαντικό. Προσπαθούμε να βγάλουμε απ’ έξω τον φόβο. Είναι ένα παιχνίδι. Το θέμα ήταν να δουλέψουμε για τη νίκη και αυτό δείξαμε και με τις αλλαγές μας».

Για τη σημερινή εικόνα και για τη συνέχεια
: «Ήταν καλή η εικόνα μας. Είμαστε ελάχιστο χρόνο με τα παιδιά. Πρέπει να εντοπίσουμε άμεσα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Θέλουμε να πιέζουμε, να κρατάμε την μπάλα. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης. Σιγά-σιγά πρέπει να βελτιώνουμε πράγματα. Το κύριο είναι να σταθεροποιηθούμε».


Για την ψυχολογία της ομάδας και αν υπάρχει θέμα αυτοπεποίθησης: «Πολλές ομάδες περνούν μια κρίση. Είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε παίκτες που να μπορούν να παίζουν καλά και να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Δεν πρέπει να εξαρτάται αν θα παίξουν καλά οι παίκτες, από την πρώτη καλή πάσα».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 22:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έρχεται η μπλε Παρασκευή του Ατρόμητου! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας