Τελευταία ενημέρωση 05:01, 19 Απρ 2024

Παρδακίδης:«Αξίες ομαδικότητας και συνεργασίας»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πέντε παίκτες του Γ.Σ. Περιστερίου καθώς και ο αρχιπροπονητής του, Γιάννης Βαλληνδράς, έφτασαν –στον τελικό του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος και ο Π.Σ.Α.Τ. τους βράβευσε για την πορεία και την προσπάθεια τους!

Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν ονειρική για τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Περιστερίου καθώς οι Παίδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. και την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ οι Έφηβοι πήγαν στην Ελευθεροπούλη ως την καλύτερη ομάδα της Αθήνας και αποχώρησαν από αυτή με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος. Πέντε εξ αυτών, μαζί με τον Γιάννη Βαλληνδρά, τον αρχιπροπονητή του Γ.Σ.Π. στα τμήματα μπάσκετ, κρέμασαν στον λαιμό τους και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα.

Οι Ζώης Καράμπελας, Κωνσταντίνος Κάδρας, Βασίλης Σταυρακούκας, Άγγελος Σκόρδος και Κώστας Παπαδημητρίου βρέθηκαν στον τελικό όπου στην εκπνοή, έχασαν το χρυσό μετάλλιο από το Ισραήλ! Η επιτυχία τους αυτή, τους έφερε το απόγευμα της Δευτέρας (9/12) στο Μέγαρο Μουσικής όπου τιμήθηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου!

Η βράβευση τους, αποτελεί μία ακόμα διάκριση για τον Γ.Σ. Περιστερίου καθώς η συστηματική δουλειά που γίνεται από τον Γιάννη Βαλληνδρά και τους συνεργάτες του, αποδίδει καρπούς!

“Κάποιες από τις αξίες που καλλιεργούνται στον Γ.Σ. Περιστερίου είναι η έννοια της ομαδικότητας και της συνεργασίας” σχολίασε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Παρδακίδης και συνέχισε: «Περίτρανα αποδείχθηκε αυτό από αυτούς τους αθλητές μας οι οποίοι το εφάρμοσαν στο έπακρο παίζοντας με αγωνιστικότητα και πάθος σαν ομάδα για την ομάδα ακόμη και αν δεν φορούσαν το σήμα του ΓΣΠ Είμαστε περήφανοι που αυτοί οι μαθητές εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα γιατί αυτοί οι μαθητές, είναι δικοί μας αθλητές. Υπηρετώντας για πάνω από 10 χρόνια το σύλλογο από διάφορα πόστα και ως αντιπρόεδρος αλλά και υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου, είμαι πολύ υπερήφανος για τους ανθρώπους που πρώτα παράγει ο σύλλογος και μετά για τους αθλητές!».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με την Γκαζιαντέπ αύριο στο κλειστό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας