Τελευταία ενημέρωση 07:28, 20 Απρ 2024

Με τους μικρούς φιλάθλους για την νίκη!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολλά παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα την Μεγάλη εβδομάδα καθώς ο Ατρόμητος  αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στο Περιστέρι και θα έχει δίπλα του, όπως πάντα τον κόσμο του.Μόνο που αυτή τη φορά θα βρεθούν πολλά παιδιά στις κερκίδες του Ατρόμητου.

Η ΠΑΕ έκανε διαγωνισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟ και έδωσε ευκαιρία σε πολλά παιδιά να  πάνε στο γήπεδο την Δευτέρα και αυτό είναι ένα χαρμόσυνο νέο για όλους μας.Πολλά μικρά παιδιά επισκέφθηκαν τα γραφεία της ομάδας και φωτογραφήθηκαν με τα εισιτήρια στα χέρια τους και το χαμόγελό τους ήταν αυτό που μας έκανε πιο δυνατούς.

Το να δίνεις τόσο μεγάλη χαρά σε μικρά παιδιά μόνο και μόνο με το να δουν απο κοντά την αγαπημένη τους ομάδα είναι το κάτι άλλο και αυτό το εισπράξαμε θετικά όσο τίποτα άλλο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Μαρσελίνιο, ο Μπάλλας και ο Θεολόγου επισκέφθηκαν το 30ο δημοτικό Περιστερίου όπου γνώρισαν την αγάπη των μικρών παιδιών που τους υποδέχθηκαν με συνθήματα για τον Ατρόμητο και περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν  αυτόγραφα αλλά και εισιτήρια του αγώνα της Μεγάλης Δευτέρας με την Κέρκυρα  τον οποίο θα παρακολουθήσουν μαζί με τους γονείς τους από τη Θύρα 5 του γηπέδου Περιστερίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 19:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Περιστεριώτικη Κυριακή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας