Τελευταία ενημέρωση 23:12, 18 Απρ 2024

Fentagin:«Διψασμένοι για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κρατάμε μόνο τους 3 πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Έμειναν 9 αγωνιστικές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος» έγραψαν στην επίσημη σελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι οργανωμένοι φίλαθλοι και συνεχίζουν ως εξής:«Δείξτε πάθος για τη νίκη, μπείτε σε κάθε γήπεδο διψασμένοι γι αυτήν. Και στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα γι αυτόν. Κάντε και εσείς το ίδιο. H στήριξή μας ήταν και θα είναι δεδομένη αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πάτημα για κανέναν.

Υγ1. Είναι τιμή σου που φοράς το περιβραχιόνιο στην ομάδα μας. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η συμπεριφορά σου προκλητική. Ως Αρχηγός της ομάδας οφείλεις να δίνεις το παράδειγμα και με αυτή την ιδιότητα πρέπει να σέβεσαι τη φανέλα, τους συμπαίχτες σου και τον κόσμο. Όποιος δεν τιμάει το αστέρι, όποιος είναι αδιάφορος και δεν ματώνει για την ομάδα είναι ανεπιθύμητος.

Υγ2. Στον αγώνα της Τετάρτης στο κλειστό η παρουσία σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο για την νίκη. Στο κλειστό θα κυκλοφορήσουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα. Βοηθάμε, ενισχύσουμε, στηρίζουμε ΟΛΟΙ».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Ιανουάριος 2020 19:18
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Η ιδέα εξαπλώνεται παντού»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας