Τελευταία ενημέρωση 09:55, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Ήφαιστος πέρασε νικηφόρα από το Παλαιό Φάληρο και 'αγκάλιασε' τη σωτηρία (1-0).

 Στο κρίσιμο ραντεβού της χρονιάς ο Ήφαιστος αποδείχθηκε συνεπής και αποφασιστικός! Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού πέρασε νικηφόρα από το Παλαιό Φάληρο και, πλέον, ελπίζει βάσιμα σε αποφυγή των αγώνων πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία! Στο γήπεδο 'Σ. Αγγελόπουλος' οι 'ερυθρόλευκοι' ήταν καλύτεροι και επικράτησαν με 1-0, χάρη σε ένα ωραίο πλασέ του Παπαευθυμίου (φωτό) στο 31', μετά από γύρισμα του Κυριαζή.

Στο α' ημίχρονο οι Περιστεριώτες ήταν καταιγιστικοί και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν με πιο ευρύ σκορ! Στην πλέον χαρακτηριστική φάση του πρώτου μέρους, ο Μπότης 'σημάδεψε' με σουτ το δοκάρι στο 28'. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Ήφαιστου είχαν κόντρα τον αέρα, ωστόσο φρόντισαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να φτάσουν στη νίκη, που τους έδινε τη δυνατότητα να βρεθούν στην 12η θέση, μετά την ήττα του Ολυμπιακού Λιοσίων στην Ηλιούπολη.

Διαιτητής ήταν ο Χαρίτος, με βοηθούς τους Καδδά και Τσαγκάρη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Σαραντίδης, Καλογερόπουλος (84' Γκάνας), Σφενδύλης, Νικηφοράκης, Τσάφος, Σακελλαρίου, Γερακάρης, Ντεκίδης, Μοσεσβίλι (70' Καραγιάννης), Φραγκάκος (46' Λουμίδης), Μαρούσης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κοτσαδάμ, Ζήκος (70' Παπαχρήστου), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ρωμαϊδης, Ζαφειράτος, Κυριαζής (80' Κόλιας), Τζαβάρας, Παπαευθυμίου, Παπαγιάννι, Μπότης (75' Καλαϊτζής).

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Απρίλιος 2015 20:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας