Τελευταία ενημέρωση 13:55, 24 Απρ 2024

Η απάντηση για τη... «φιλοξενία» της Καισαριανής!

Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την ηρεμία του προσπαθεί να βρει πάλι ο Ιπποκράτης μετά από τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΓΣ Καισαριανής στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ για να συγκεντρωθεί στις επόμενες υποχρεώσεις του.

Η «φιλοξενία» των γηπεδούχων τυλίχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε μια κόλα χαρτί από τον διαιτητή που κατέγραψε στο ΦΑ την αναίτια επίθεση 30 φιλάθλων του ΓΣ Καισαριανής αλλά και την υβριστική επίθεση παράγοντα σε παίκτη του Ιπποκράτη.

Από την πλευρά της η περιστεριώτικη ομάδα για την αποκατάσταση της αλήθειας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάζουμε την ανακοίνωση περίι άψογης φιλοξενίας από την ομάδα του ΓΣ Καισαριανής. Μάλλον  αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την λέξη "άψογη" διότι όλα όσα αναφέρουν, πήγαν τόσο…όμορφα που έφθασαν σε σημείο να θυμίζουν ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκόυ!

Κύριοι της Καισαριανής δεν αναφερθήκαμε ποτέ για την συμπεριφορά σας εντός αγωνιστικού χώρου όπου  ακούσαμε «για τις μαμάδες μας»,  ή «ότι δεν θα φύγουμε από εκεί" και διάφορα άλλα από  συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές! Ακούσαμε πολλά από τον πρόεδρο σας που ήρθε να...χωρίσει την κατάσταση ένα από αυτά ήταν «θα έρθω με στρατό στο Περιστέρι».

Είναι άσχημο να συμβαίνουν όλα όσα έγιναν σε αγώνα τοπικού και έρχεστε εσείς να μας πείτε ότι έχουμε χούλιγκαν - γονείς που...ξεκίνησαν τα επεισόδια, ομάδα που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ποτέ.


Υ.Γ. για την διατησία μάλλον ήταν "άψογη " αλλά από την μεριά την δική σας. Λογικό μας φαίνεται, ένας επόπτης να λέει ότι δεν είναι πέναλτι αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί είναι μακριά.


Υ.Γ 2 Η  φιλοξενία μας θα είναι ΑΨΟΓΗ όπως γίνεται σε όλες τις ομάδες όλα τα χρόνια που έρχονται στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!  Αυτό ίσως δεν αξίζει σε ορισμένους που βρίσκονται μέσα στην ομάδα μας. Όμως οι αρχές και τα παντελόνια που φοράμε εδώ στην περιοχή μας που δεν σταματήσατε να βρίζετε, αυτό μας καλούν να κάνουμε.

Υ.Γ 3 Δεν θα αναλωθούμε στο να βγάζουμε ανακοινώσεις στα μέσα όμως την αλήθεια δεν θα την σπιλώνει κανείς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2020 17:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το φρένο....σταμάτησε στα δέκα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας