Τελευταία ενημέρωση 00:20, 20 Απρ 2024

Σεμινάριο για την άθληση και διατροφή!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ.Σ. Περιστερίου, σε συνεργασία με την κλινική Διαιτολόγο/Διατροφολόγο κα. Ευγενία Ηλιάδου, μαθαίνει στους γονείς και τα παιδιά πως να τρέφονται σωστά.

Τα παιδιά που αθλούνται χρειάζονται ένα σωστό συνδυασμό τροφών για να υποστηρίζονται τα υψηλά επίπεδα φυσικής δραστηριότητας. Με βάση τα παραπάνω η κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  κα. Ευγενία Ηλιάδου και τα τμήματα των Ακαδημιών του Συλλόγου σας καλούν σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται  (12/1) στο κλειστό γυμναστήριο του Μπόθου και θα αφορά δύο γκρουπ. Από τις 11:00 έως τις 12:00 θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση με γονείς αθλητών που έχουν γεννηθεί έως το 2009, ενώ από τις 12:15 έως και τη 13:00 η συζήτηση θα αγορά τους γονείς των αθλητών που έχουν γεννηθεί από το 2008 και πίσω.

Λίγα λόγια για την κα Ευγενία Ηλιάδου 

– Η κα Ευγενία Ηλιάδου, πήρε πτυχίο το 2003 στη Διατροφή από το Πανεπιστήμιο του John Moores του Λίβερπουλ, Bsc (Hons)Nutrition και μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διαιτολογία, στο ιδιο πανεπιστήμιο Msc Nutrition & Dietetics

– έχει παρακολουθήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα ‘Αθλητική Διατροφή από τη ΔΟΕ.

– εργασιακή εμπειρία σε νοσοκομειακά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασίλειου, όπως το Harefield Hospital of London, RoyalBrompton Hospital of London, Women’s Hospital of Liverpool, DrGray’s Hospital του Elgin της Σκωτίας, Primary care Trust ofBirmingham κ.α.

– Είναι μέλος του Βρετανικού Διαιτολογικού Συλλόγου (British Dietetic Association), του Σ.Ε.Υ. του Ηνωμένου Βασιλείου (Ηealth Professions Council, UK), του Π.Δ.Σ. αποφοίτων του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, του Ελ. Ινστιτούτου Διατροφής καιτης European Society of Parenteral & Enteral Nutrition) www.espen.org.

-Κατέχει επαγγελματική εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές(ανορεξία, βουλιμία) και την παχυσαρκία, από το Εθνικό ΚέντροΔιατροφικών Διαταραχών του Ηνωμένου Βασιλείου (Master Practitioner in Eating Disorders from National Centre of Eating Disorders, www.eating-disorders.org.uk).

– Η επιστροφή της στην Ελλάδα ξεκίνησε σε γνωστό βαριατρικό κέντρο της Αθήνας, όπου διετέλεσε υπεύθυνη διαιτολογικού τμήματος ενώ από το 2010 είναι Προϊσταμένη Διαιτολογικού Τμήματος Ιδιωτικής Κλινικής των Νοτίων Προαστίων, του ‘Mediterraneo’ Hospital στην Γλυφάδα www.mediterraneohospital.gr

– διατηρεί το ιδιωτικό διαιτολογικό της γραφείο στην περιοχή του Ελληνικού στα Νότια Προάστια, πλησίον του Μετρό ‘Ελληνικό’ www.dietinfo.gr/map  . 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πετυχημένη η ημερίδα «Άθληση & Διατροφή» του ΓΣΠ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας