Τελευταία ενημέρωση 16:32, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Άγιος Ιερόθεος κέρδισε στην Ηλιούπολη τον Χαραυγιακό (3-2) και πλησίασε την Αγία Παρασκευή.

 

Δεν φοβάται τα... ύψη ο Άγιος Ιερόθεος και συνεχίζει να πετά ψηλά, με στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του 2ου ομίλου στην Α' κατηγορία! Το τρομερό σύνολο του Ισίδωρου Σταυριανού πέρασε νικηφόρα από την Ηλιούπολη, επικρατώντας ξανά του Χαραυγιακού, αυτή τη φορά με 3-2, σε ένα 'πλούσιο' ματς σε θέαμα και συγκινήσεις! Έτσι, οι 'κιτρινόμαυροι' έφτασαν στους 54 βαθμούς και, πλέον, απέχουν από την 4η θέση και την Αγία Παρασκευή μόλις ένα τρίποντο!

Οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα μόλις στο 12' με τέρμα του Πανούση, για να έρθει η ισοφάριση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο στο 26'. Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Μπιρμπίλι έκανε το 2-1 για τον Άγιο Ιερόθεο, για να ακολουθήσει εκ νέου η ισοφάριση από τον Μπίτιλη στο 52'. Τον τελευταίο λόγο στο ματς τον είχαν οι ποδοσφαιριστές του 'Αγίου', που έφτασαν στη μεγάλη νίκη με την όμορφη κεφαλιά του Γεωργίου στο 87'! Αξίζει να σημειωθεί πως στο 55' ο Μπερτσιάς είχε προσπάθεια στο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας, με βοηθούς τους Αραβίδη και Τάμαλη.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γκίκα, Ντότσικας, Ράμμος (69' Ξηροκώστας), Μπιρμπίλης, Κατσούλας, Ντα Σίλβα, Τουγουντζόγλου, Στασινόπουλος, Μπίτιλης, Κουντουριώτης (46' Κουλουρίδης)

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μυλωνάς, Κουμπούλης, Κολλιάκος, Βαγγέλης, Λουκάκης (72' Καραγεώργος), Γεωργίου, Μπερτσιάς, Μπιρμπίλι, Χατζηπαναγιώτης, Κακλαμάνος (72' Βατίστας), Πανούσης (80' λ. τρ. Κατσαρός).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2015 18:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όσο πιο ψηλά γίνεται! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας