Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Να σταματήσουμε τη δημιουργία της ΑΕΚ»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Περιστερίου για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (25/1, 17:45, ΕΡΤ 2, εισιτήρια εδώ) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, Κώστας Παπαμάρκος, έχει κάνει «φύλλο και φτερό» τους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου οι παίκτες να πάρουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για τον αντίπαλο, όσον αφορά την τακτική που θα ακολουθηθεί.

«Οι επόμενες ημέρες έχουν πολύ σημαντικά ματς για μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ, που είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες τόσο στο Basketball Champions League, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα», εξηγεί ο Κώστας Παπαμάρκος και συνεχίζει:

«Μπορεί να έχει κάποιες απουσίες, αλλά αυτό δεν μειώνει την δυναμικότητά της και τους στόχους της. Είναι ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, στο οποίο εμείς στο κομμάτι της άμυνας, πρέπει να σταματήσουμε την δημιουργία της ΑΕΚ και να ελέγξουμε το αμυντικό μας ριμπάουντ, ειδικά μετά και τα τελευταία ματς, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι παρουσιάσαμε μια αδυναμία στον τομέα αυτό. Τώρα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι... Στόχος μας λοιπόν σ' αυτό το παιχνίδι είναι να παίξουμε κατοχή - κατοχή για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου αναφέρθηκε και στον κόσμο λέγοντας:  «Είναι η δύναμή μας, τους θέλουμε κοντά μας, να γεμίσουν το γήπεδο για να δώσουν στα παιδιά την ώθηση που χρειάζεται για να φτάσουμε στη νίκη». Ο Βασίλης Ξανθόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας στο πόδι του και δεν υπολογίζεται από το τεχνικό επιτελείο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.