Τελευταία ενημέρωση 11:38, 19 Απρ 2024

Σκορδίλης:« Περιμένω τον κόσμο»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόσκληση στον κόσμο του Περιστερίου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (25/1, 17:45) απευθύνει ο Γάιος Σκορδίλης, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ:


«Γεια σας φίλοι μου,

Προερχόμαστε από ένα καλό αποτέλεσμα στο Basketball Champions League κόντρα στην Μόρναρ Μπαρ, το οποίο μας φέρνει άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κι αυτό είναι κάτι που μας φτιάχνει την αυτοπεποίθηση και την όρεξη για δουλειά, προκειμένου να συγκεντρωθούμε στο επόμενo ντέρμπι, που είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ στο γήπεδο μας.

Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μία κακή ήττα σ' ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπούργος, που σημαίνει ότι θα μπει και ο παράγοντας κούραση από το ταξίδι της επιστροφής εν όψει της δικής μας αναμέτρησης. Όπως είδαμε, είχε ένα τραυματισμό ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος είναι ένας από τους ηγέτες της ΑΕΚ. Πράγμα που σημαίνει ότι ίσως δεν αγωνιστεί απέναντί μας.

Μερικές φορές αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια απρόβλεπτη κατάσταση, καθώς μπορεί να εμφανιστούν πολλοί νέοι πρωταγωνιστές και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Γι' αυτό τον λόγο δεν πρέπει να επαναπαυτούμε και να εφησυχάσουμε ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Η ΑΕΚ πριν μερικές ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με τον Νίκο Ζήση, έναν πολύ έμπειρο παίκτη, Έλληνα, που -κατά την προσωπική μου άποψη- ήταν αυτό ακριβώς που της έλειπε αυτή τη στιγμή. Έδειξε από το πρώτο παιχνίδι την ποιότητα του και θα τους βοηθήσει πολύ στην συνέχεια.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα είναι ένα παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Γι' αυτό θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να έρθει και να γεμίσει το κλειστό, για να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη. Η παρουσία του μπορεί να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 19:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΓΣΠ VS ΑΕΚ με τη γλώσσα των αριθμών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας