Τελευταία ενημέρωση 23:43, 19 Απρ 2024

«Κρατάμε την έκπληξη για το τέλος»

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και τελικά έφτασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

 

Σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. τονίστηκε : « Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση . Είναι γνωστό ότι διαθέτουμε ένα ποιοτικό σύνολο μια πάρα πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας με ποδοσφαιριστές που σχεδόν όλοι έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες . Οι δε μικροί σε ηλικία είναι εξ’ ίσου πάρα πολύ καλοί με λαμπρό μέλλον. Απόδειξη αυτού είναι ότι ο Ηλιάδης πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 17 γκολ αγωνίζεται σαν μικρός. Ο δεύτερος σκορερ Δημήτρης Παπαναστασίου με 15 γκολ έχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική παρ’ ότι και αυτός είναι σε σχετικά μικρή ηλικία. Αν δει κάποιος το ροστερ θα καταλάβει και ειδικά μετά την επιστροφή του Χρήστου Πλέστη αφού είχε κάνει εγχείρηση χιαστών στη περσινή περίοδο μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ισχυροποιηθήκαμε αφάνταστα. Δεν θα θέλαμε να αναφέρουμε ξεχωριστά όμως επί του παρόντος όλους τους ποδοσφαιριστές αφού όλοι τους είναι γνωστοί σε ολόκληρη την Αθήνα, και όχι μόνο,  για την ποδοσφαιρική τους ποιότητα αλλά και για τον χαρακτήρα τους. Την έκπληξη τη κρατάμε για το τέλος του πρωταθλήματος. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ όλους όπως και από όλο το τεχνικό τιμ, τον κύριο Σάσαλο δικό μας παιδί , τον κύριο Πούλο και τον κύριο Αρνόκουρο που κάνουν πάρα πολύ καλή και σοβαρή δουλειά.

Απλά μετά τον υποβιβασμό μας την περσινή περίοδο από την Γ΄ Εθνική αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας και αυτό μας στοίχισε στην συνέχεια . Είναι γνωστό ότι πάντα υπάρχει μια απογοήτευση και υπάρχουν πολλές ομάδες που κατρακυλάνε και χάνουν και την επόμενη κατηγορία . Εμείς σαν Δ.Σ. σεβόμενοι την μεγάλη ιστορία του συλλόγου που υπηρετούμε χρόνια αφού είμαστε ίδιοι, δημιουργήσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα γεμάτη υγεία και καταφέραμε να κάνουμε μια αξιοπρόσεκτη πορεία που ήταν γεμάτη υγεία και καταφέραμε να κάνουμε μια αξιοπρόσεκτη πορεία που ήταν σίγουρη. Σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους και τους θεσμούς και τελικά δεν μας στεναχωρεί καθόλου το ότι αγωνιζόμαστε μετά από πάρα πολλά χρόνια σ’ ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της  Α’ ΑΘΗΝΑΣ που σε αρκετά  παιχνίδια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από παιχνίδια ακόμη και της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ , αφού σε πάρα πολλές ομάδες αγωνίζονται ποιοτικοί ποδοσφαιριστές ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα πέναλτι... κόρνερ έχει κάνει ο Περτσάς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας