Τελευταία ενημέρωση 11:39, 20 Απρ 2024

Στο Περιστέρι η ακαδημία του ΑΟ Σταυρακίου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Περιστέρι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η συνεργαζόμενη ακαδημία με το Δίκτυο Σχολών Αυτόμητου, ΑΟ Σταυρακίου 09 Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση του ηπειρώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:« Στα πλαίσια της συνεργασίας του Α.Ο. Σταυρακίου '09 με την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών πραγματοποιήσαμε 1 & 2 Ιανουαρίου διήμερη επίσκεψη με τις ομάδες των ακαδημιών κ12 κ14 και κ16.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ατρομήτου όπου καθημερινά προπονούνται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Επίσης πραγματοποιήθηκαν φιλικά παιχνίδια του συλλόγου μας με τις αντίστοιχες του ΑΠΣ Ατρομήτου, καθώς παρακολουθήσαμε και τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ όπου δέκα μικροί αθλητές μας συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας και αυτοί το σύνθημα κατά του ρατσισμού!!!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιαίτερα τον Υπεύθυνο του δικτύων σχολών της ΠΑΕ Κ. Απόστολο Αποστόλου καθώς και τον Α.Π.Σ. Ατρόμητος για την άψογη φιλοξενία τους».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2020 20:11
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 38 ετών και έτρεχε σαν έφηβος!! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας