Τελευταία ενημέρωση 07:31, 25 Απρ 2024

«Μπράβο στα παιδιά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι  ταξίδεψε χωρίς άγχος στην Τσεχία, καθώς είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League.

Παρά τις σημαντικές απουσίες (Βασιλόπουλος, Ξανθόπουλος, Χάτσερ και Γόντικας) οι «κυανοκίτρινοι» ήταν ανταγωνιστικοί ως το τέλος και ο προπονητής Νίκος Παπανικολόπουλος τους απένειμε τα εύσημα:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση στο Top-16 του Basketball Champions League, αλλά και για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Περιστερίου winmasters ο οποίος πρόσθεσε:

«Νομίζω, το παιχνίδι έχει δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην άμυνα στα πόιντ γκαρντ και κυρίως στον Μπούκερ αλλά και στο επιθετικό ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν εκτελέσαμε τόσο καλά τις επιθετικές συνεργασίες μας, κυρίως λόγω της πίεσης της Νίμπουρκ. Αυτό οδήγησε σ’ ένα δίκαιο αποτέλεσμα και τη νίκη της Νίμπουρκ».

Μόουζες: «Δεν τα καταφέραμε, αλλά προσπαθήσαμε»

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες μίλησε για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομαδα του Περιστερίου και τη χρησιμότητα του ματς με τη Νίμπουρκ για τη συνέχεια:

«Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, με μεγάλη αθλητικότητα, ενώ εκτελούσαν πολύ αποτελεσματικά. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας, ξέραμε ότι ήδη είχαμε προκριθεί αλλά ήρθαμε εδώ και κάναμε το παιχνίδι μας με στόχο τη νίκη. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να παίξουμε. Ξέραμε ότι η Νίμπουρκ είναι πολύ καλή ομάδα, οπότε είπαμε ότι αν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε, τότε μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Δεν τα καταφέραμε, αλλά προσπαθήσαμε. Όπως είπα, συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ. Είμαι πραγματικά ευτυχής που προκριθήκαμε στα πλέι οφ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πανταζόπουλος:«Στην Πάτρα για τη νίκη»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας