Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλεσμα εν όψει του ντέρμπι με Άμιλλα

Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Κάλεσμα για το ντέρμπι με την Άμιλλα απευθύνει στους φίλους του ο Γαλαξίας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 «Μεγάλο παιγνίδι για την ομάδα μας εναντίον της πρωτοπόρου ομάδας της Άμιλλας την Κυριακή 9-2-2020 ώρα 11:00 στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Η ομάδα μας είναι σε απόσταση βολής(5 βαθμών από την πρωτοπόρο και 2 βαθμών από τον δεύτερο Πανιώνιο Καισαριανής  και σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα στο κυριακάτικο ντέρμπι, αυξάνει τις πιθανότητες για την απ ευθείας άνοδο, η την συμμετοχή μας στα μπαράζ ανόδου.

Σίγουρα η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη απέναντι στην ομάδα της’Αμιλλας, που έχει στις τάξεις της έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε ομάδες Α κατηγορίας Αθήνας με ιδιαίτερη επιτυχία. Απέναντι στην ποιότητα και την εμπειρία της αντίπαλης ομάδας,ο Α.Ο.Γαλαξίας έχει να αντιπαρατάξει το ομαδικό πνεύμα την αναμφισβήτητη ποιότητα, των δικών του ποδοσφαιριστών και την ψυχή και την καρδιά που έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν.

Άλλωστε το όπλο της ομάδας μας είναι η αγωνιστικότητα το ομαδικό πνεύμα και επίσης έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές μας, ότι είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά ανεξάρτητα από το όποιο αποτέλεσμα, ακόμα και σε τυχόν αρνητικό, η ομάδα μας θα παραμείνει στις θέσεις, αν μη τι άλλο των μπαράζ και θα έχει την ευκαιρία να καλύψει την τυχόν απώλεια στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πάμε λοιπόν στο μεγάλο παιγνίδι χωρίς άγχος ,με συγκρατημένη αισιοδοξία και με σιγουριά ότι οι ποδοσφαιριστές μας, για μια ακόμη φορά θα μας κάνουν υπερήφανους για την ποδοσφαιρική υγεία και αγωνιστικότητα που βγάζουν απλόχερα στο γήπεδο, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Όλοι λοιπόν στο γήπεδο το πρωί της Κυριακής, κοντά στην ομάδα μας και στους ποδοσφαιριστές μας, που μας έχουν κάνει τόσο υπερήφανους»

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 21:49