Τελευταία ενημέρωση 12:37, 24 Απρ 2024

Βασιλόπουλος: «Έχουμε την ευκαιρία για κάτι καλό»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις πιθανότητες που τους αναλογούν για να βρεθούν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος θα διεκδικήσουν οι παίκτες του Περιστερίου στον αυριανό (12/2, 5μ.μ. ΕΡΤ Sports HD) ημιτελικό με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Με τον Ντεάντρε Κέιν να αποτελεί το νέο πρόσωπο στην 12αδα των «κυανοκιτρίνων» η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου θα παραταχθεί κόντρα στους Πατρινούς φιλοδοξώντας να πάρει τη νίκη που θα της επιτρέψει να παλέψει για το τρόπαιο την Κυριακή (16/2) στο κλειστό «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου.

«Είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, ο Προμηθέας είναι μια ποιοτική ομάδα, είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου που φτάνουμε σ’ ένα ημιτελικό και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό» υποστήριξε ο αρχηγός του Περιστερίου  Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Προμηθέα και συμπλήρωσε:

«Είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένη η ομάδα τις τελευταίες δυο εβδομάδες, καθώς δεν έχουμε κάνει ούτε μια σωστή προπόνηση, εξαιτίας κάποιων τραυματισμών και ιώσεων, ενώ έχουμε την παρουσία ενός νέου παίκτη, του Κέιν, που θα πρέπει να μπει στην φιλοσοφία της ομάδας… Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει…».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Φεβρουάριος 2020 22:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Εμείς θα σας αγαπάμε και μην σας νοιάζει»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας