Τελευταία ενημέρωση 07:15, 26 Απρ 2024

Όσοι πάνε να.... μπουν και αυτοί στον αγώνα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο που είναι με τον ΟΦΗ τη Δευτέρα στην Κρήτη θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη για τον απλούστατο λόγο ότι παίζεται η πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Το εργάσιμο της ημέρας αλλά και η ώρα έναρξη δεν ξέρουμε πόσο αποτρεπτικά θα λειτουργήσει για τους φιλάθλους του Ατρόμητου σίγουρα όμως όσοι πάνε στο γήπεδο πρέπει να μπουν και αυτοί στο κλίμα του αγώνα, να βοηθήσουν και να εμψυχώσουν τους παίκτες, να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Όσοι πάνε στο γήπεδο να μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια και να εμψυχώνουν τους παίκτες. Να μην μουρμουράνε με την πρώτη κακή ενέργεια, να μην στρέφονται προσωπικά γιατί και ο παίκτης άνθρωπος είναι, ακούει την κερκίδα και μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά.

Όσοι πάνε στο γήπεδο πρέπει να δημιουργήσουν μια ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα, με στήριξη στην ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μετά από 4 χρόνια ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού και δεν πρέπει να την αφήσει να πάει χαμένη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 15:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Ρισβάνη - Μανούσο για την πρόκριση! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας