Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ανυπόστατες διαμαρτυρίες ο Χαραυγιακός»

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τις αδικαιολόγητες πράγματι διαμαρτυρίες του Χαραυγιακού σε παιχνίδι που έχασε δικαίως παίαζοντας μάλιστα με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο, εξέδωσε ανακοίνωση ο Ήφαιστος αναφέροντας τα εξής:

«Με αφορμή τις διαμαρτυρίες του Χαραυγιακού για τη διαιτησία, ο Ήφαιστος Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει

Πέρασαν τρεις ημέρες μετά τον νικηφόρο αγώνα με την ομάδα του Χαραυγιακού και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους που διαμαρτύρεται η αντίπαλη ομάδα για την διαιτησία.

Ο προπονητής του Χαραυγιακού, κύριος Χατζηαλέξης με δηλώσεις του αναγνωρίζει την ανωτερότητα της ομάδας του Ηφαίστου μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ότι ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Προς τι λοιπόν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Χαραυγιακού.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 47' λεπτό της αναμέτρησης μετά την αποβολή Μπράτη και ενώ το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 0-0 ήταν η ομάδα μας. Επίσης να τονίσουμε ότι δόθηκε ευκαιρία στην ομάδα του Χαραυγιακού (πέναλτι) για να ξαναμπει στον αγώνα.

Οπότε νομίζουμε ότι αδίκως διαμαρτύρεται η ομάδα του Χαραυγιακού για τη διαιτησία.

Αν επιθυμεί μπορεί να ανατρέξει στα highlights του αγώνα. Τέλος θέλουμε να δηλώσουμε προς κάθε πλευρά ότι ως διοίκηση θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας, την ιστορία της αλλά κυρίως την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».