Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Εμείς θα σας αγαπάμε και μην σας νοιάζει»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΓΣΠ δεν τα κατάφερε στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα που ήταν καλύτερος (τελικό σκορ 67-61) και έχασε τη μοναδική ευκαιρία να βρεθεί την Κυριακή στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας αλλά  τους παίκτες που έχουν φθάσει την ομάδα ως εδώ σε Ελλάδα και Ευρώπη «εμείς θα τους αγαπάμε και μην σας νοιάζει».

Με τον Μαυροκεφαλίδη να κάνει το παιχνίδι της ζωής του (26 πόντοι) και με ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο ο Προμηθέας έφθασε δίκαια στη νίκη - πρόκριση, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι χαρές που μας έχουν προσφέρει φέτος αυτά τα παιδιά μπορούν να ακυρωθούν από ένα παιχνίδι.

Το τραγούδι άλλωστε και η περηφάνια των φιλάθλων μέχρι το τέλος που...έβγαινε μέσα από τον τηλεοπτικό δέκτη το αποδεικνύει περίτρανα. Καμιά πίκρα, καμιά στενοχώρια δεν ταιριάζει φέτος σε αυτά τα παιδιά που έχουν δρόμο ακόμη μπροστά τους κι έχουν να μας δώσουν πολλά.

Το Περιστέρι προσπάθησε να κρατήσει το σκορ χαμηλά και το πέτυχε όμως με τον Γκρέι να μην είναι σε καλή μέρα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Προμηθέα όταν ξέφευγε στο σκορ και μοιραία οδηγήθηκε δίκαια σε ήττα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2020 19:00