Τελευταία ενημέρωση 23:06, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το όνειρο για την εξάδα απομακρύνθηκε για τον Ατρόμητο μετά την ήττα του στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με σκορ 1-0. Οι ελπίδες είναι μόνο μαθηματικές και κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα θα πάρει μέρος στα πλέι άουτ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που αρχικά ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά και στο 9' ο Μανούσος έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ, με τον Σωτηρίου να διώχνει δύσκολα με τα πόδια. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης αστόχησε σε σουτ από καλή θέση.

Μετά το πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό αλλά ουσιαστικά δεν έχασαν κάποια σημαντική ευκαιρία. Μεγαλύτερη ένα φάουλ του Νέιρα που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στην επανάληψη είχαμε σαφώς μεγαλύτερες συγκινήσεις. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 51' ο Στάικος έκανε το δυνατό σουτ με τον Μέγερι να μπλοκάρει, ενώ πέντε λεπτά πιο αργά ο Μανούσος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει με άνεση.

Έτσι φτάσαμε στο 66' που είχαμε το πρώτο ακυρωμένο γκολ. Για την ακρίβεια ο Σεμέδο με σέντρα σουτ σκόραρε, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε επειδή ο Βίτορ επηρέασε την φάση. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Φιγκεϊρέδο σκόραρε και πάλι όταν μετά από σουτ του Στάικου ο Μέγερι έδιωξε με δυσκολία, αλλά ο σκόρερ ήταν οφσάιντ και δεν μέτρησε ούτε αυτό το γκολ.

Στο 81' είχαμε τρίτη και φαρμακερή για τον ΟΦΗ. Ο Σεμέδο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, ο Μέγερι γλίστρησε και ο Φιγκεϊρέδο σκόραρε με δύσκολη κεφαλιά. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε, αλλά μετά από εξέταση του var είδαν πως δεν υπήρξε οφσάιντ και μέτρησε κανονικά για να πάρει ο ΟΦΗ την σπουδαία νίκη.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Βαφέας (46′ Στάικος), Ζοάο Βίκτορ, Μεγιάδο, Τσιλιανίδης, Σεμέντο (92′ Νάστος), Ναμπί (63′ Βαζ), Φιγκεϊρέδο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης (46′ Νάτσος), Στρούγγης, Γούτας, Μπουσούλαζιτς, Ανδρούτσος, Ούμπιδες (83′ Βέλλιος), Ενσικουλού, Γιακουμάκης, Μανούσος (71′ Μάντσον).

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 23:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ούμπιδες: «Δύσκολη ημέρα για εμάς» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας