Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλύτερη επίθεση του BCL η Χάποελ

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αν έπρεπε στο Περιστέρι  να επιλέξουν μια ομάδα που δεν θα ήθελαν να πετύχουν στη φάση των «16» αυτή θα ήταν η Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Όμως η κληρωτίδα δεν έκανε το χατίρι στην ομάδα του δυτικών προαστίων η οποία καλείται να περάσει μέσα από τις... συμπληγάδες των Ιεροσολύμων προκειμένου να πάρει τη πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Αν μη τι άλλο η Χάποελ παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και τη φετινή σεζόν, ενώ σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για το Final - 4 του BCL, θα είναι από τα... φαβορί και για τη διοργάνωση της τελικής φάσης.

Οι Ισραηλινοί βρέθηκαν στον Β' όμιλο κατά τη διάρκεια της Α' φάσης, στον ίδιο ακριβώς με την ΑΕΚ, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με 11 νίκες και 3 ήττες. Μάλιστα η μία από αυτές τις ήττες ήταν στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ένωση με 91-78 (Λάνγκφορντ 18, Σαντ Ρος 18 - Τόμας 21, Μπράιμο 12) στις 18/12/2019.  

Προπονητής της ομάδας είναι ο... πάλαι ποτέ παίκτης του Παναθηναϊκού Όντεντ Κάτας, ενώ πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται κυρίως στο Αμερικάνικο στοιχείο. 

Παίκτης-κλειδί είναι ο Τεϊσόν Τόμας ο οποίος έχει φέτος 15,8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ η Χάποελ στηρίζεται πολύ στους Τζέιμς Φελντέιν (15π.), Κόβαν Μπράουν (13,6π.) και Σουλεϊμάν Μπράιμο (12,1π.). Πολύ σημαντική είναι και η προσφορά των Σέλβιν Μακ (13π. σε 3 ματς) και Τζον Χόλαντ (15,2π. σε 5 ματς) οι οποίοι έχουν μπει για τα καλά στην «χημεία» μιας καλοκουρδισμένης μηχανής, 

Επίσης η Χάποελ έχει και την καλύτερη επίθεση του BCL αφού μετράει κατά μέσο όρο 89,6 πόντους, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση με τις άσιστ (21,6 κατά μ.ο.)